nilikonunannesii Hasekihurremsultan1 ben herkese uzağım mesafe olarak eşimin yengesi canım ister diye yapıp yollamıştı bende hiç yemedim elim gitmedi.
Hasekihurremsultan1 nilikonunannesii bende o zamanlar herkese uzaktım, kaynanam vardı yakınımda ama aramaz sormazdı bende isteyememiştim. Bir komşum vardı sağ olsun o hep bir şeyler yollardı ama gönderdiklerinden hep kıl çıktığı için yemeden çöpe gidiyordu 😂
lumoss Tatlııı tüm tatlılarr 🤤 gebelik şekerim olduğu için tatlı hiç bişey yiyemiyordum ve tabi tatlı dışında daha bi sürü şey . Her yediğime dikkat etmem gerekiyordu çok üzülüyodum tatlı yiyemeyince 😀
nilikonunannesii lumoss benimde vardı çok zorlanmadım ben aslında zaten doğum yapana kadar hep midem bulandı her gün ilaç içiyordum o bile tutmuyordu beni.
nilikonunannesii Esoz1110 çok şükür o kadar küçüktü ki korkuyordum tutmaya 😅 ama o kadar hızlı büyüdü ve açığı kapattı ki inanamıyorum hala 😅
nilikonunannesii denizalismom hamileyken hiç kilo almadım ama bu emzirme dönemi beni bitirdi 10 kilo aldım nasıl becerdim onu da bilmiyorum 🤣
birceeva nilikonunannesii balığa bende cok düşkün değilim ama midye güzel bence. Damak zevki önemli tabi seven kadar sevmeyen de var denemek lazım ☺️
nilikonunannesii Hasekihurremsultan1 yaa en nefret ettiğim şey yemekten kıl tüy çıkması asla yiyemem 😅
karan3535 nilikonunannesii toprak aşerdim aylarca tabiki yiyemedim yağmur yağdığında hemen balkona çıkardım kokusu gelsin diye evdeki çiçekleri sulardım toprak kokusu için. Sulamaktan çoğu öldü maalesef 😂
nilikonunannesii karan3535 ben onu normal zamanda da canım istiyordu kansızlık demir eksikliği varmış. Hatta Instagramda yenilebilen kil toprak satan sayfalar vardı almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim 😅
karan3535 nilikonunannesii bende çok baktım ama bebeğe bişey olur korkusuyla almadım videoları izledikçe içim gidiyordu
nilikonunannesii cikolatahurma valla benim kızımda var ama çilekten mi yoksa başka bir şeyden mi bilemiyorum