533460 Rica ederim.İstanbuldan sonra tabiki çok küçük gelecektir ama dediğim gibi birçok doğu iline göre büyük,rahat ve imkanları çok olan bi şehir.Biz geldiğimizden beri yıldızkentte oturuyoruz.Ben erzuruma atandığım için bizde eş durumundan gelmiştik.benim çalıştığım yerdekiler yıldızkentten ev tutun memur kesimi genelde orda oturuyo dediler oyüzden biz direk yıldızkentten baktık ev başka yerden bakmadık.Yıldızkent şuanda epey gelişti değişti.Yani 3 yılda bile birçok yer açıldı.Cafeler,marketler,kreşler,spor salonları,aklınıza ne gelirse hepsi var.bizim sitede bile iki lokanta iki cafe büyük bi market,çay ocağı ve şuandada kreş açılacak tadilatta.Kreş çok fazla var.Benim kızım 4.yıla döndü aynı kreşe gidiyor.Kreşten ne bekeldiğinize bağlı.Benim için önemli olan kızım güzel vakit geçirsin ve öğretmenleri güvenilir olsun.İstedğimde ulaşabileyim.Daha çok oyun odaklı biyer olsundu.Benim kızımın gittiği kreş öyle.Tabiki çok daha iyi kreşler var.İnstagramdan bakabilirsiniz.erzurum feza kreş diye aratın bakarsınız.Altınçağ kreş var orasıda iyidir.Ama orası biraz aile kreşi gibi yani sahibi ve çalışanları hep aile.yani sahibinin kızı,gelini,görümcesi vs çalışıyor.Dr.Arel var oraya iyi diyolar.Hastane yerleşkesinde vita montesori var orasıda iyi diyolar.