533460 bizimki biraz karışık.Biz normal dönemde gelmedik oyüzden aslında süremiz dolmadı bile.Ben ücretsiz izindeydim iznimin bitmesini bekledik aralık ayında geldik.Yani aralık ayında tam 4 yıl olacak.Şuanda tayinimiz çıksaydı bile aralık ayında gidecektik biz.aslında tercih yapma modülü açılacağını düşünmüyorduk bile biz sürpriz oldu aslında.İlk ipkamız ama ilk kez ipka verip kabul edilmeyenlerde olmuş ama.Erzurum büyükşehir.Birçok doğu iline göre büyük ve imkan olarak iyi bi şehir.Hastanesi,Avm si,kreşleri,sineması tiyatrosu,yani ne istediğinize bağlı.Hangi şehirden geliyorsunuz bilmiyorum.Soğugu evet çok yani öyle çok aşırı soğugundan değil ama kışı çoooook uzun sürüyor.Daha bir hafta önce çalıştığım yerdeki abiler doğalgazı yaktım akşam diyordu.Bizimki merkez sistem cnmız isteyince yakamıyoruz biz.Mümkünse merkezi sistem ev tutun yoksa ısınamazsınız.Çünkü yok alt kattaki ben odayı kullanmıyorum der,yok üst kattaki ben burayı yakmıyorum der.Merkezi sisem olsunki herkes heryeri yaksın.Bina ısınmayınca evde ısınmıyor.Krreş çok var.Bi bölge var enaz 10 tane kreş yanyana mesela.Merak ettiğiniz başkaa bişey varsa sorabilirsinz