Mery103 Bnsu14 polislerin açıklanmadı henüz ama askerlerin falan açıklandı galiba Bigadiç çok küçük bir yer ya ☺️
Bnsu14 Mery103 yok polis eşi açıklandı diye müjde şeklinde söylemişti hemde bende şaşırdım bransı falan mı farkli acaba
Leblebi_tozu cahillesohbetikestim ben varım ama artık stres yapmıyorum yoruldum açıklanınca giderim vaziyetteyim
cahillesohbetikestim Leblebi_tozu ay yapmadım yapmadım son gün stres yaptım artık gitmek istiyoruz 7 yıldır Afyon da eşim çoktan doğuya gidip dönmüş olmamız gerekiyordu. 3 senedir tercih yapıyoruz salmadılar. Bu sene salarlar inşallah 😅
cahillesohbetikestim Mery103 evet daha öncede konuşmuştuk bunu biz ilçe istiyoruz ilçelerde boşmuş lojmanlar öyle diyorlar bakalım artık hayırlısı olsun 😍
cahillesohbetikestim GirayinAslisi bize 3 senedir tercih geliyor iki senedir göndermediler bu sene kesin gideriz artık diyoruz inşallah gideriz ya
GirayinAslisi cahillesohbetikestim işte bizde daha hiç doğu yapmadık İstanbuldan gitmek istiyoruz da burası malesef kolay kolay göndermiyor o yüzden bi umut yine de bekliyoruz
GirayinAslisi nergiz4155 aynen gitmek istiyoruz daha hiç sark yapmadık İstanbul bize göre değil mecburiyetten geldik öyle
melegim168 Niloyaametee GirayinAslisi bizimde 8. yılı bitt istanbuldaydı hep ipka veriyoduk bu sene tercih yaptık bakalım beklemedeyiz
Fatmagul6543 elifnevos degilmj ya önceden açıklansa belirsizlik zor biranda toplayacağız herseyi bizde jandarma :)
elifnevos Fatmagul6543 aynen öyle belli olmuş olsa şimdiden herşeyim toplanmış hazır bekliyordum ama işte.. Saat 10da açıklanacak denmiş sabah 8 de uyandık uyuyamıyoruz heyecandan. Kalacak mıyız gidecek miyiz belli olacak inşallah birazdan 😁