cahillesohbetikestim Hanımlar öncelikle iyi akşamlar. Yarın açıklanacak deniliyordu şimdi de gördüm 26 sı açıklanacak deniliyor. Hatta 30 u bile diyen var. Sizce ne zaman açıklanır. Yarın açıklanır mı ?
ayseayliz cahillesohbetikestim Merhaba bi postta gördüm 26 mayıs pazartesi sabah 10 da açıklanacak diye paylaşım yapılmış. Benim eşimde jandarma oda o şekilde bilgi almış jandarma ve polisler aynı anda açıklanacakmış
Fatmagul6543 cahillesohbetikestim açıklansın artık ya beklemek zor herkes topladı eşyalarını benim heryer duruyor bütün ev uzatma verdik gidecekmiyiz kalacakmiyiz belli degil belli olsa ona göre hareket edicez😁
eylulu cahillesohbetikestim bizde yarın bekliyorduk ama çoğunluk pazartesiye kaldı diyorlar çok heyecanlıyız bakalım inşallah yarın açıklanır
emospoyraselcuk cahillesohbetikestim bizim batıdan bati eşim de pazartesi açıklanabilir diye ama bakalım
Leblebi_tozu cahillesohbetikestim ben varım ama artık stres yapmıyorum yoruldum açıklanınca giderim vaziyetteyim
Wtfhh @cahillesohbetikestim @eylulu kızlar ev bakmaya ne zaman gideceksiniz biz napsak bilmiyoruz açıklanır açıklanmaz baksak ev bulur muyuz misal bizde çıkacağız ama günğ belli olmadığı için ev sahibimiz daha ilana falan koymadı emlakçı ya vermedi gittiğimiz yerlerdende çıkanlar olacak hiç tayin dönemi yaşayan var mı
eylulu Wtfhh hiç bilmiyorum daha toparlanmaya başlamadım bile bebekle nasıl olacak Allah yardımcımız olsun bir açıklansın da hayırlısıyla ☺️
cahillesohbetikestim Wtfhh yani biz lojman istiyoruz o yüzden yer belli olur olmaz lojman başvurusu yapıcaz o süreçte de annemler de kalıcam şuan aynı ilde olduğumuz için. Ama olmasaydı sanırım ilişik kesme sürecinde eşimle birlikte gider ev bakardık sanırım
teacherikizannesi Wtfhh cahillesohbetikestim bnmki küçük bebeklerim var eşyaları toplayıp kayınvalideme gidicez bayramdan sonra eşimde ilişik kesilince eşyalara araç ayarlayıp gelcek. Bizde lojman istiyoruz ama ilk defa tayin olcaz yerin belli olmasını bekliyoruz .
Wtfhh Fatmagul6543 2 senedir bende öyleydim bu sene ipka vermedik evin içinde şuan1 saatlik işim kaldı iyikide yapmışım eşime ilçe dışı görevi yazdılar ilişik kesene kadar orda çalışacak çok zorlanırdım
cahillesohbetikestim Fatmagul6543 ya ben toplanmadım egm nin işine belli olmuyor. Bizim bu 3. Tercih senemiz bir şekilde hep geri kaldık egm ipka verdi bizim yerimize göndermedi bizi gidemedik inşallah bu sene gideriz diye düşünüyorum.
elifnevos Fatmagul6543 aynı durumdayım. Bir de 7 aylık bebeğim var. Nasıl yapacağım nasıl edeceğim hiç bilmiyorum. Yardıma gelecek kimse de yok. Çok stres oluyorum o yüzden. Uzatma kabul edilip edilmediği önceden açıklansaydı keşke de bu kadar strese girmeseydik. Eşim jandarma bu arada.
Alyehus 26 sında Ali Yerlikaya toplantı yapıp açıklayacak tarzı bir şeyler dedi eşimde çok dinlemedim 😀 ipka verdik inşallah çıkmaz ya 😀🙏🏻
gokcen_ Alyehus Aynen sabah açıklanacakmış dediler şimdide Twitter’da.Biz de ipka verdik ,inşllah olur .Tek bir taşınma hazırlığım yok,eğer ipka olmazsa yıkılırım 😃