Elfgrn 12betul Allah aşkına margarin nedir hangi doktor önerdi bunu yapmanızı. Olmadı süt, şeker, un, kabartma tozu, vanillin ekleyin kek olsun çocuk tövbe tövbe
12betul Elfgrn her doktorun önerisi net kabulnüdür sizce ki kendileri bile kendi içlerinde fikir ayrılıklarına düşmüşken .. Yani ben denediğim uyguladığım sonuç aldığım .bir şeyi yazdım bu nasıl tepkiler yahu . Sanki zehir sür demişim . Denersiniz denemezsiniz size kalmış .
pptya07 tubic eczaneden sarı kantaron yağını alıp kullanabilirsiniz o çok iyi geliyor pişiğe ve birde hamazinc krem onuda eczaneden alıp kullanabilirsiniz
gokturkasli tubic dogal zeytinyagli sabunla yikadim iyice kuruladim. Bebegimi pudra ve sudocrem ile gecti
pptya07 tubic eczaneden sarı kantaron yağını alıp kullanabilirsiniz o çok iyi geliyor pişiğe ve birde hamazinc krem onuda eczaneden alıp kullanabilirsiniz
bendenbirtanedahayok tubic ben bioline sarı kapaklı pişik önleyici var pişik olduğunda 1 kez sürüyorum hemen geçiriyor kızarıklığı içeriği temiz ve doğal öneririm sudokrem kötü diye biliyorum
Eylulzeynep8 tubic Vala bende sürüyordum sonra araştırdım çok da güvenilir bir krem degil kesinlikle iyileşince sürmeyin bir daha
tubic Eylulzeynep8 evet biliyorum ama artık çok çaresiz kaldım yavrumun poposu acidigindan gündüzleri uyumuyor doktora gittik Fito fucidin yazdı üç dört gün kulkansik işe yaramadı mustelaya geçtik o geçirir gibi oldu trkrsr doktora gittik hametan yazdı hametan daha da azdırdı sanki çok çaresiz kaldım dün dört beş saat altını hiç baglamadim ona rağmen çok geçme olmadı
12betul Pirasalipuding Eskilerin yöntemi ; Ayrıca 2 çocuğuma şiddetli pişik yaşamış bi anne olarak denemiş bi şekilde yazıyorum . Denemediğim bilmediğim bir şeyi tavsiye etmem zaten .
Pirasalipuding tubic eğer pişiğiniz çok yoğunsa travazol krem alın sabah ve akşam sürün, gün içerisinde de sudokreme devam edin sadece kaka yaptıkça sürün
12betul ElisaMom_ Valla dene gör 12 ,10 yaşında kızım var . Piştiği en hızlı geçiren şey . Kadın zaten bir sürü şey denemiş geçirememiş .
ElisaMom_ tubic normalde pişik kremleri günde 1 defa diye biliyorum ama doktorumuz bize çok kötü pisigi olduğu dönem günde Max 2 kere surebilirsin demişti sizde öyle yapın isterseniz
Rozalinda tubic öncelikle pamuk ve ılık suyla cocugun poposunu güzelce temizleyin ve kurulayın kurulamak çok önemli. Sudokremi her kakadan sonra kullanırdım ince bir tabaka halinde. Geçmiş olsun, lütfen dr un önermediği saçma sapan şeyleri sürmeyin.
Pirasalipuding 12betul eskilerin her dediğini yaparsak yandık valla, bebeğim kabız diye sabun sokmak istedi kaynanam veya yüzünde egzama vardı kadının birine tüküttürmek istedi şekerli su içirmek istedi hiç birini kabul etmedim çünkü eskiden imkan yokmuş ve kendilerince çözüm bulmuşlar ama şimdi doktora ve tıbba çok yakınız neden bilimsel olarak geliştirilmiş ve gerçekten pişik için icat edilmiş kremler varken yağ sürsün ki