tubic Kızlar bebegim bir aylık yaklaşık 15 gundur geçmeyen bir pisigi var bepantol fito fucidin mustela hepsini üç dört gün kullandık işe yaramadıkca değiştirdik son çare sudokrem aldık dünden beri sürüyorum ama ne sıklıkla sürmek gerek bı alt açmada sürüyorum diğerinde sürmüyorum ve çok sık kaka yapıyor krem ne kadar duruyor hiç bilmiyorum siz pisigi nasıl geçirdiniz sudo bize de şifa olsa keşke tez zamanda bebegim ağlayarak uykusundan uyanıyor gündüzleri uyuyamiyor
lAmMelodi tubic Ben kullandım mesela eğer geçicilik varsa bu sefer degil digerinde yine vuruyorum.Bu arada sudocremi çok kullanma o bile kızartı yapıyor öyle olunca az sürdüm ben iyiydi digerinde sık sık sürdüm iyice kızardı oda var.
12betul tubic Evde margarin var ise oda sıcaklığına getirin sürün hemen geçirir . Birde ıslak mendil yaramıyor olabilir . Bez yaramıyor olabilir . Çişli bez sayınız az ise oradan anlayabilirsiniz enfeksiyon da pişik yapar . Birde alerjik bebek ise o da pişik yapar . Aslında kremden çok altında yatan nedeni neden pişik olduğunu bulman lazım canım . İlk ıslak mendil yerine ılık ıslak bi pamuk peçete ile sil dene bakalım hafifleme varmı .
Elfgrn tubic Sudokrem bizde etki etmedi ama çok sık kullanma yoğun olduğundan arada cildin havada alması gerekiyor. Altını acik bırak, Alt açma örtüsünü ser o şekilde kalsın. Hava alması da etki eder. Benzer şekilde acile gittik orda ki doktor Travogen yazdı. Sürdüm diğer altını açana kadar gözle görülür iyileşme vardı. 27 aylık hala kullanılırim. En ciddi pisiklerde bile etkisi büyük oldu. Doktor hemşire değilim sadece doktorumuz bunu yazdı etkisi büyük oldu. Maalesef diğer kremleri hiçbiri bizde etki etmedi.
cikolatahurma tubic oğlumda kaç gündür ishal yani poposu bildiğin yanık gibi olmuştu trazvazol ve arko kremi dönüşümlü kullandım geçti şükür kantaron yağı da birebir
tubic lAmMelodi baska postlarda kalip gibi sürdüm bı günde geçirdi diyenler okudum ben de kalın sürüyorum dünden beri evet cok surmemeye çalışıyorum iki saatte bir sürmüş gibi oluyorum fazla mi ki ama çok geçmedi bile pisigi
tubic 12betul zaten hiç ıslak mendil kulkanmiyoruz sıkıştırılmış bebek mendilleri var onlardan kullanıyorum. Bezi de sudoyi kullanmaya başlayınca ayni anda değiştirmeye kim dedik hangisinin ise yaradiginu anlamayız diye sleppy kullanıyoruz ondan olabilir mi ilk günler pişik dueumu yoktu ama
Elfgrn 12betul Allah aşkına margarin nedir hangi doktor önerdi bunu yapmanızı. Olmadı süt, şeker, un, kabartma tozu, vanillin ekleyin kek olsun çocuk tövbe tövbe
lAmMelodi tubic Kalın sür ama sık sürme canım saati iyi.Gecmis olsun sık sık yıka havalandır.Bezden ola bilirmi geldi aklıma.
Elfgrn tubic Ay kullanmayın öyle şeyler, ne olacağı belli bile değil. Doktor mu önermiş kendisi de öneriyor böyle birşeyi.
tubic Elfgrn teşekkür ederim pazartesi tekrsr gidicem doktora duruma göre bunu kullanırız evet kremler ise uarar diye beklerken daha da kötü oluyor ilerliyor pisigi ve insan çaresiz kalıyor sudoyu hiç kullanmak istemezdim ondan medet umdum bir gün oldu halen bı geçme yok bazilari sudo icin ertesi gün gecrdi falan yazmış ama
12betul Elfgrn her doktorun önerisi net kabulnüdür sizce ki kendileri bile kendi içlerinde fikir ayrılıklarına düşmüşken .. Yani ben denediğim uyguladığım sonuç aldığım .bir şeyi yazdım bu nasıl tepkiler yahu . Sanki zehir sür demişim . Denersiniz denemezsiniz size kalmış .
pptya07 tubic eczaneden sarı kantaron yağını alıp kullanabilirsiniz o çok iyi geliyor pişiğe ve birde hamazinc krem onuda eczaneden alıp kullanabilirsiniz
gokturkasli tubic dogal zeytinyagli sabunla yikadim iyice kuruladim. Bebegimi pudra ve sudocrem ile gecti