Mariamercedes Kızlar nasıl yapıyosunuz? Ben bir 100 gb kadar telefondan silip flasha aldım. Yine doldu 128 gb Eşleştirme falanda açık ama çok az yer kazandırıyo Şu an 400 video var Bunun başka yolu yokmu ya
EgemenAtam Mariamercedes Ben artik videolari biraz kalitesiz cekiyorum😂Diger turlu hemen doluyor ki benim ki bir de 256 mi ne hafizasi.. Fotograf cektigimiz yere uzun basip saga kaydirinca video moduna geciyor daha az yer tutuyor o sekilde Bir de tabi mecbur laptop a yukluyorum doldukca
NmalkoC Mariamercedes ben senelerdir harici diske atarım bir sorun yaşamadım doldukça temizleyip oraya atıyorumya depolama aşanı almanız gerekiyor yada böyle bir çözüm
balkizlar _YanakReisinAnnesii 50 gb 25₺ diyor ya aylık 50 gb yoksa toplam 50 gb mı ben onu anlamadığım için alamadım bir türlü
Rabiiul Mariamercedes _YanakReisinAnnesii user12345 CuteBadesMama Kızlar benim sorunum daha fena 64 GB kekdjwj 16 alacağım 128 yeter mi acaba kaç alayım
Zeynolii _YanakReisinAnnesii nasıl yapıyorsunuz telefonum 64 gb haliyle dolu i cloud satın aldım 200 gb nasıl yer açacağım anlayamadım
miniksincapannesi EgemenAtam laptopa nasıl atıyorsunuz ben attığımda fotoğraflarım hep heıc dosyasına dönüştü @NmalkoC
Mariamercedes NmalkoC 200 gb aldım hala yer var ama sadece kalitesini düşürüyo , o da fazla yer açmıyo Harici bende aliyim tek bir yerde olsun en azından
CuteBadesMama Mariamercedes 2 TB depolama alanı alıyorum ancak yetiyor. Benim telefonumda 128 GB. Tek başına yetmiyor. 1200 video, 20 bine yakın fotoğraf var. Uygulamaları söylemiyorum bile.
Mariamercedes CuteBadesMama icloudda 1200 video var zaten eşzamanlamasına rağmen doluyo ben anlamadım bu işi
Lolik Mariamercedes telefon 256gb 200 gb da ıcloud aldım ama yine yetmiyor 😄 ara ara bir şeyler siliyorum
NmalkoC Mariamercedes evet bende sürekli atıyordum tablet bilgisayar falan doldu artık toshiba nın 2 tb lık olanı aldım hepsi biryerde duruyor en mantıklısı bu şekilde oldu
CuteBadesMama Mariamercedes yetmiyor, videoları nasıl çekiyorsunuz bilmiyorum muhtemelen 4K çekiyorsunuz, uygulamalar, wp, gelen reklam mesajları, mailler derken kendi kendini dolduruyor.
_YanakReisinAnnesii balkizlar toplam bir alan veriyor ücretini her ay kesiyor. Fatura üzerine yapmıştım şuan güncel kaç veriyorum hiç haberim yok 😂
balkizlar Mariamercedes ay ben de bıtkım bu sorundan.. icoud da almak istemedim… fotoları hareketli mi çekiyorsunuz o çok yer kaplıyor
Mariamercedes balkizlar bazıları live evet ama videolar asıl sorun 30 saniyelik öylesine çekilmiş bir video 250 mb 😬
alyayaz81 Mariamercedes Yıllardır Google fotoğrafları kullanıyorum otomatik yedekliyor ben de telefondan siliyorum doldukça.
Mariamercedes alyayaz81 ordan bir süre sonra siliniyormuş yaa ve asla sorumluluk almıyorlar Giderse kahrolurum
NariNariKiminYari Mariamercedes kaptan sığmıyor sığmıyor 🫠 iş telefonumda da kişisel telefonumdada 2TB a yükselttim yoksa asla yetmiyor
Mariamercedes NariNariKiminYari Şu eşzamanlama işini ben beceremiyorum sanırım sadece şarjdayken mi yapıyor canım
balkizlar Mariamercedes ben sürekli siliyorum o yüzden… bir de şöyle bir durum var bu kaçıncı iphone telefonunuz.. eskiden aktardığınız video foto da yer kaplıyormuş… aslında bu telefonda yok ama yer kaplıyor anlatabildim mi 🤣 teknolojiye çok hakim değilim ama biri bana öyle demişti.. bilgisayardan oturum açıp eskiyi temzileyn demişti yapmadım siz deneyebilirsiniz
strawberryshortcake_ Mariamercedes iCloud satın aldım en son mecburiyetten 🤷♀️ eğer sosyal medya kullanıyorsanız, herkese gizli bir hesap açıp galeri gibi kullanabilirsiniz bu fikir de mantıklı geliyor bana
strawberryshortcake_ Mariamercedes çok fazla sağlamıyor galiba ya, paketleri var bi de 50’den başlıyor olması lazım. Bende bunu aldım