3kedili2bebekli bisenakillisinzaten biz niye erkek cocuklarini yillarca kotulemisiz o zaman ya 😂 oğlum az önce camın onundeki mermere çıkmış dışarıyı izliyordu arkasına da yastık doldurmus çıkmak için gittim düşmesin diye yastıkların oraya oturdum düşerse tutarım diye bitti bu olurken kızım üstümde tepinip mizirdaniyordu ne istiyorsun kızım dedim su dedi verdim ve sulugu yere attı aslında amacı dikkatimi ikizinden kendine cekmekti yani hangisi zor şimdi 😂
bisenakillisinzaten 3kedili2bebekli ay demi benimkilerde kiz. Atması öyle çok yaramazligi yok buyugun ama su istiyor mesela birinde pipetle birinde sulukla birinde farklı bı bardakla istiyor. Kardeşini emzircem tepemden inmiyor. Küçük zaten mız mız gelip beni ısırıyor bağırıyor çağırıyor. Babaları gelince onun tepesinden inmeyip adamı tuvalete bile gondermiyolar daha neler neler 🤣
Asyaveannesi04 binnur37 Pazartesi günü ablamız geldi halıları yıkamaya vermiştim zaten dip köşe temizlik yapıldı, yap yap yine aynı yine aynı
binnur37 3kedili2bebekli kızda sinirlenme inat mızırdanma sürekli anne kalk anne şu anne bu hepsi var rabbim hepimize sabır versin
binnur37 bisenakillisinzaten benim bir tane ama ben aşırı zorlanıyorum belki benim bilinçsizliğim tahammülsüzlüğümdendir ama yalan yok aşırı yoruluyorum sinir geliyo
bisenakillisinzaten binnur37 ben biraz dengesiizm kizilmayacak şeylere kızarım kizilcaklara sesim çıkmaz 🤣
Madamehappyyyyy binnur37 Üstten bir temizlik yaptım,3-4 makina kurutmadan çıkan elbise bekliyor,20 haftalık hamileyim +25 aylık oğlum + 😁 sol bileğim ve serçe parmağım incildigi için ekstra iş yapamiyorum evim Allah’a emanet. 😀
Hemdem__ binnur37 Evet çok iyi oluyor.Bu arada Ahmet Kaya ben de çok dinlerim çoğu şarkısını ezbere bilirim ☺️