mss_12 1kuzuannesi ne zaman bitecek tanrım bu azap ,yarını olmayan günlere kaldık,dünyamı ben yıktım kendi elimle ,aşkıma bir yuva bulamıyorum. Neden bilmiyorum ama ne zaman dinlesem çok hüzünleniyorum 🥹
gurbetcimami 1kuzuannesi Anne, derdim dağlardan çok Sorma hâlimi, hiç gücüm yok Elinde derman kaldıysa Başımı okşa biraz anne 🥺
1kuzuannesi gurbetcimami Bazen insan annesine bile anlatamaz ya üzülmesin diye tek başına göğüsler her şeyi
gurbetcicegi Bir görünüp bir kaybolup beni düşürdün derde Bakışların gözlerime bilmem yüreğin nerde Anladığım duyduğuma göre sevdiğin varmış Haritalardan bildiğim o şehirde bir yerde 🥹😢
sevgii_123 1kuzuannesi bu yalnızlık sonra bı yerde denk geliyor tesbih tanesi gibi ardı ardına sıralanıyor 🎶
Kirmiziboncugunannesi 1kuzuannesi ve bir de “ Kimse bilmez ağrım nerdedir, merhem elimde sızısı içerdedir. Cümle alem tuzumu kuru sanır. Döktüğüm her yaş yanıma kar kalır.” Bugun yürüyüş yaparken taktım kulaklığı bu şarkıda ağladım.
2uykusuzprensannesi 1kuzuannesi İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumuz Bundandır böyle dibe vuruşumuz 🚬
nuroden 1kuzuannesi oğlum doğduktan sonra Sezen Aksu’nun da oğluna dediği gibi ikinci bahar yaşıyor ömrüm gel benim yarim oluver şimdi seni gül gibi öpe koklaya gözümden dilimden sakınır saklar bugünkü aklımla severim simdi
kocamer 1kuzuannesi İçimde bir şey kanıyor Keskin bir vedanın yarası sızlıyor Yüzümde bir şey soluyor Aynı değil, umudun rengi kayboluyor.. (Verdiğimiz kayıplar tanıdık tanımadık yüreğimi tırmalayan ölüm haberleri. Sahi hangimiz şanslı ölen mi biz mi 😞)
1kuzuannesi kocamer buna cevap vermek pek de kolay değil ama kalanlar yaşıyor ölen gittiğiyle kalıyor
zeynepcy1 1kuzuannesi BANA DÜŞLERİMİ GERİ VER GERİSİ HEP SENDE KALSIN BANA SON KEZ ÖYLE GÜLÜVER YÜREĞİM DE SENDE KALSIN BANA HATIRADIR ATEŞİN YANARIM… YANARIM…
1kuzuannesi zeynepcy1 şunu şu anda ağlayarak okudum. Nefret ediyorum kalbimi kırandan bana bu kadar yakınken uzak olandan
-RabiAhsen- 🎶 Olur mu? Doluya koysam durur mu? Neleri yüklendi omzum Demedi bir gün yoruldum Niye bu uyku Hüzünün üstüne kuruldu? Delinip geçilemez bir kanun Güneşi günümüze dar oldu 🎶
Dedektifgadget 1kuzuannesi talihim yok bahtım kara ,böyle hayat batsın yere sinesine vura vura çeken var mı benim gibi .saçlarını tutam tutam yolan var mı benim gibi oy
mervetastekin Onlar anlamaz hâlden çünkü derdimden bilmez Çoktan kırılmış kalpler, anlamazlar hâlinden Sevdiğimden, bittiğimden, her şeyden vazgeçtiğimden Kendimi kaybettiğimden bilmezler derdimden