1kuzuannesi Melike şahin; Durma yürüsene üstüme bir anda! Gardım sağlam, güllerden tuğla🥀🧱 Ne zaman dinlesem içim titrer. Bir de “kurdum kendime uçurumda bir kent” dediği yer… Sizlerin var mı güzel anneler🥹❤️
MiracAlpinAnnesi 1kuzuannesi Oğlum güzel oğlum gülüyorsun koşuyorsun Koca dünya dönüyorsa sebebimsin biliyorsun Inan oğlum geçer oğlum düşüyorsun büyüyorsun Deli gönlüm daralırken ellerimden tutuyorsun ❤️
Pirasalipuding 1kuzuannesi Bi’ mektup yazarım yokluğundan da ağır Bi’ kedi alırım, sen de anneni çağır Ellerin aklımda, sevdan kalbimde kalır
vecihi Sabret, gönül, sabret sakın isyan etme Bir gün elbet bitecek bu çile, isyan etme Dört kitaptan başlayalım istersen, gel, söze Or’da öyle bir isim var ki kuldan öte Kuldan ziyade Onu düşün, ona sığın o senden öte Benden ziyade
ckader Ağırlaştı üstümde tarifsiz bir yalnızlık Benden kaçan kurtulan yüreğin geri dönmüyor artık Yastığa yorgana kurban Her gece bana ortak Başıma sardığın dertten mesul değil dağınık yatak Baştan aşağı düşündüğüm ne varsa yanılgıdan ibaret Baştan yukarı düşünmediğim ne varsa hepsi korkuya ibadet Dönüşünde gözüm yok benim aklım gidişinde Yok sattı hatıralar senin eksikliğinde Sahipsiz kaldı varmadı yüreğim ele öyle Büyük aşk düşün yattı kapı önlerinde. Seviyorum nedense :)