canoom 1kuzuannesi Bu caddelerde kimse yok Dostlarım var, hepsi kof Tanrılar hayıflanıyor sen (yoksan)Tek başınayız Aden (tek başınayız Aden) hiç kimsemiz yok Aden öldüm Aden benim max içime dokunan şarkı 😅 hiç dokunakli şarkı dinlemiyorum ki
kirmizibalikbeachte 1kuzuannesi Başka yerde arama Bak göğsümde izin var Uzaklarda duramam ki İçimde bir deli kan var 🎶
strawberryshortcake_ 1kuzuannesi ünzile insan dölü on kardeş beşi ölü büyüdükçe un ufak ve gelirde görücü inci gibi dişi görücü bilir işi söğüdüm ağlar gider olur hatun kişi varmadan sekizine ergin oldu ünzile hem çocuk hemde kadın Onikisinde ana bir gül gibi al ve narin bir su gibi saydam ve sakin susar kadın ünzile yağmuru kim döküyor ünzile kaç koyun ediyor dayaktan uslanalı hiçbir şey sormuyor
Metemommy 1kuzuannesi Ne gemiler yaktım Ne gemiler yaktım O kadar yandı ki canım, sonunda karşıdan baktım Ne göreyim, kendime yıldızlardan daha uzaktım Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım, farkındayım
MamaUygarVibes 1kuzuannesi Sorma neden, niçin Her şey yalnızlıktan Bak bak bak güzel bir gün ölmek için
ummukerem @1kuzuannesi Ankaralı Namık şarkısında ’Soğuk bir kış günüydü evime güneş doğdu Hemşireler seslendi: “Namık bey koç gibi oğlun oldu” “Baba oldun” dediler efelendim azıcık Beşiğinden bakıyo yumuş yumuş guzucuk" hamileyken eğlenelim diye açıp ağladığım o mistik şarkı 🤣🤣
1kuzuannesi ummukerem hamileyken bende “canım mısın sen benim misin her şeyim misin sen hoşgeldin melek” bunu dinleyip ağlardım ya 😂🥰
mabellaa 1kuzuannesi Kimse bilmez ağrım ner’dedir Merhem elimde, sızısı içer’dedir Cümle âlem tuzumu kuru sanır Döktüğüm her yaş yanıma kâr kalır..
1kuzuannesi mabellaa ağla ağla ağla öldğm vuslatımı şeytanımı toprağa gömdüm. Yandım ama dünyaya turp gibi döndüm🤜🤛