papatyatanesi barbiee_ ayyy benimki de öyleydi ya ıphone 15 plus var bende Güncelleme gelmiş onu yapınca biraz düzeldi bi de smart hdr diye bir ayar vardı onu açarsanız da fayda eder sanırım
papatyatanesi barbiee_ evet ayarlar kameraya gir en aşağıda smart hdr diye bir seçenek olması lazım onu aç ama bu seçenek yoksa telefonda otomatik olarak açık demektir o zaman başka bi çözüm bulmak gerek of of ıphone dedik bağrımıza bastık uğraştırıyor bizi🤣
mamacitaa_ barbiee_ yoktur valla memnunin ben ya yeni 1 yıl bile olmadı alalı, hurda olana kadar inan kullanırım ben ne var 😇
barbiee_ mamacitaa_ bende zaten memnunum memnun değilim demiyorum kamera karıncalı gibi çekiyor anlamadım acaba bi ayarı falan mı var bilemedim
papatyatanesi barbiee_ yaa o zaman sende zaten otomatik olarak vardır açıktır o ayar bide güncellemeni mi kontrol etsen acaba çünkü benim güncellemeden sonra bi tık daha iyi olduuu🥹
barbiee_ papatyatanesi 18.5 yapmışım en son başkada gelmemiş 😀 Bende birde saçma bir şekilde whatsapp falan güncelleyince yeni özellik gelmiyor sende de aynı mı mesela sohbet teması bende yok 😀
barbiee_ papatyatanesi 18.5 yapmışım başkada gelmemiş dedim 😀 Bide bende şöyle bişey var telden mi bilmiyorum wp güncelliyorum güncel şeyler gelmiyor sohbet teması gibi
Yasirefeninannesi barbiee_ benim 13 kuzenim 15 di Pro Max de olabilir karıştırıyorum benim ön kameram onunkinden güzel çekiyor gerçekten
Yasirefeninannesi Benimde ıcloud dolu halbuki çok şey de yok 44 gündür güncellenmiyor ne yapmam lazım