[silindi] barbiee_ kötü çıktığım her fotoğrafta kamerayı suçluyorum 😂 koruyucu ekran varsa ön kameranın performansını çok düşürüyor
gurbetcimami barbiee_ benimki de 16 pro max ama ben de beğenmiyorum fazla ya yüzüm hiç güzel gözükmüyor ne önerirsiniz ve ya siz hangi ayrları yaptınz
Huma_kus34 barbiee_ 15 pro Max var bende ön kamerayla hiç foto çekilmıyorum ama görüntülü konuşurken bi bulanık gibi kardeşimde 14 pro max onunda öyle güncelleme geldıkten sonra böyle oldu 🙄🙄🙄 zorla iphone 16 aldıracaklar
ElisaMom_ barbiee_ valla kuzum sabah evi süpürdük koltuklar gelicekti annemlerin neyse sac böreği falan yaptık o yordu sonra ben evi bidaha dip köşe yaptım koltuklar geldi onları sildim derken pert oldum 🤭
barbiee_ mamacitaa_ 13 kankim de var ön kamera daha güzel gibi geldi bana da. Şuan benimki kötü çekmeye başladı ya anlamadım
Yasirefeninannesi barbiee_ benim 13 kuzenim 15 di Pro Max de olabilir karıştırıyorum benim ön kameram onunkinden güzel çekiyor gerçekten
mamacitaa_ barbiee_ yoktur valla memnunin ben ya yeni 1 yıl bile olmadı alalı, hurda olana kadar inan kullanırım ben ne var 😇
barbiee_ [silindi] alakası yok arkadaşım çıkarttı gene aynı :) Kötü çıkmak değil böyle karıncalı gibi çekiyor ya
papatyatanesi barbiee_ ayyy benimki de öyleydi ya ıphone 15 plus var bende Güncelleme gelmiş onu yapınca biraz düzeldi bi de smart hdr diye bir ayar vardı onu açarsanız da fayda eder sanırım