_YanakReisinAnnesii atabey777 yaptım umarım birisi çare olur. Aynı an da bu kadar çok çıkmasını ilk defa yaşıyorum berbat durum da ağzım 😬
_YanakReisinAnnesii enfa eczacı da asiviral diye bir krem verdi bugün günde 5-6 defa sür dedi ama fucidin evde olabilir ismi yabancı gelmiyor. Dönüşümlü sürsem ikisini de çok mu abartmış olurum bilemedim 🤷🏻♀️
enfa _YanakReisinAnnesii evet asiviral da kullanmıştım onuda başkanı kremle dönüşümlü kullanmıştım Yok bişey olmaz fucidin asiviral dönüşümlü sürülüyor benim hep uçuk çıkardı 8 aya yakındır hiç çıkmıyor ve su topluyordu kaşınıyor du berbati
_YanakReisinAnnesii enfa şuan benimkiler de içi su dolu şekilde hem kaşınıyor hem ağrı yapıyor ve gerçekten berbat birşey bu uçuk 😬birazdan bakıcam evde varsa dönüşümlü süreyim bir an önce geçsin 😬
nerminisitan _YanakReisinAnnesii tahta kaşıkla Korkut derlerdi bizim burda. Ne kadar etki eder bilemem
_YanakReisinAnnesii atabey777 2 haftadır hatta geçti belki hastayım iyileşemiyorum 🥺tam biraz toparladım diyorum tekrar başa sarıyor,bütün hastalık halleri mevcut. Psikolojik olarakta çok yıprattı bu süreç nasıl bir hastalıksa geçmiyor bir türlü 🥲
_YanakReisinAnnesii atabey777 çok geçmiş olsun size de,nasıl toparladınız neler yaptınız? 1 poşet ilaç kullanıyorum boğazım kulaklarım hâla aynı tıkalı,geçmek bilmeyen bir geniz akıntım da var,balgamlı öksürüğü hiç söylemiyorum 🥲
_YanakReisinAnnesii atabey777 antibiyotik iğne yaptırdım 6 tane sabah akşam,arkasına ağızdan binlik bir antibiyotik başladık,bana mısın demiyor hiçbiri gerçekten yıldım ya 🥺umarım bende toparlamaya başlarım bir an önce. Tekrardan geçmiş olsun size de.
_YanakReisinAnnesii Pirasalipuding bahsettiğiniz kremi dün eczacı verdi kullanıyorum günde 5-6 defa sür dedi. Kaç günde geçiriyor acaba bilginiz var mı?
Pirasalipuding _YanakReisinAnnesii eğer çok yoğun bi uçuksa ki benimki öyleydi bir hafta sürmüştü tamamen iyileşmesi
_YanakReisinAnnesii Pirasalipuding benimki sayı olarakta çok alan olarakta büyük 🥲devamlı kullanayım inşallah etki eder en kısa sürede.
Pirasalipuding _YanakReisinAnnesii çok geçmiş olsun emzirirken maske takabilirsiniz ellerinizide sürekli yıkayın ben çok korkmuştum unuturda öperim diye