atabey777 _YanakReisinAnnesii uçuk yeni çıkarken daha yani o kaşınmayı falan hissettiğiniz anda tahta kaşığı ocakta ateşe tutup ısıtın daha sonra peceteye sarıp uçuk olan yere bastırın bunu gün içinde en az 4 5 kere hatta aklınıza geldiği kadar yapın uçuk çıkmadan sönecek
_YanakReisinAnnesii atabey777 şuan biraz içleri su dolmuş gibi burdan döndürebilir miyim acaba bahsettiğiniz yöntemle?
_YanakReisinAnnesii enfa eczacı da asiviral diye bir krem verdi bugün günde 5-6 defa sür dedi ama fucidin evde olabilir ismi yabancı gelmiyor. Dönüşümlü sürsem ikisini de çok mu abartmış olurum bilemedim 🤷🏻♀️
_YanakReisinAnnesii atabey777 yaptım umarım birisi çare olur. Aynı an da bu kadar çok çıkmasını ilk defa yaşıyorum berbat durum da ağzım 😬
enfa _YanakReisinAnnesii evet asiviral da kullanmıştım onuda başkanı kremle dönüşümlü kullanmıştım Yok bişey olmaz fucidin asiviral dönüşümlü sürülüyor benim hep uçuk çıkardı 8 aya yakındır hiç çıkmıyor ve su topluyordu kaşınıyor du berbati
_YanakReisinAnnesii enfa şuan benimkiler de içi su dolu şekilde hem kaşınıyor hem ağrı yapıyor ve gerçekten berbat birşey bu uçuk 😬birazdan bakıcam evde varsa dönüşümlü süreyim bir an önce geçsin 😬
nerminisitan _YanakReisinAnnesii tahta kaşıkla Korkut derlerdi bizim burda. Ne kadar etki eder bilemem
_YanakReisinAnnesii atabey777 2 haftadır hatta geçti belki hastayım iyileşemiyorum 🥺tam biraz toparladım diyorum tekrar başa sarıyor,bütün hastalık halleri mevcut. Psikolojik olarakta çok yıprattı bu süreç nasıl bir hastalıksa geçmiyor bir türlü 🥲
_YanakReisinAnnesii atabey777 çok geçmiş olsun size de,nasıl toparladınız neler yaptınız? 1 poşet ilaç kullanıyorum boğazım kulaklarım hâla aynı tıkalı,geçmek bilmeyen bir geniz akıntım da var,balgamlı öksürüğü hiç söylemiyorum 🥲