LezizeNine melekinci- valla kuzum kimseyle uğraşamam 2 çocukla baş ediyorum akşama kadar küçüğü bacaklarıma yapışıp ağlıyor durmadan iş yapıcam yapamıyorum da o uyuyunca ancak işlerimi yapıyorum misafir de gelmeyiversin bi süre
starwomen melekinci- Evet. Sakinlik, sessizlik çok seviyorum. Özellikle çocuktan sonra daha çok sevmeye başladım
strawberryshortcake_ melekinci- Boş zamanlarımda mutlaka kızılcık şerbeti izler, hayallere dalarım. Hatta oradaki bir adı çok beğeniyorum, keşke benimde adım o olsaydı 🌳🌱
MamaUygarVibes strawberryshortcake_ yaaa bende orada bir karakterin adını çok seviyorum ama benim doğduğum zamanlarda o isim popüler değildi. Keşke bugünlerde doğsaymışım, eminim annemde o isimden çok etkilenir bana koyardi🥲💖
melekinci- strawberryshortcake_ izleyen birileri var demeki kızılcık şerbetini hangi ismi beğeniyorsunuz
strawberryshortcake_ MamaUygarVibes Anonim bir profil oluşturup, adın öyleymiş gibi davranabilirsin 🤭
benuykukadiniyimm melekinci- yalnız kalmak. Tabi pek mümkün değil çocuklu hayatta. Ama 1 dakikalık sessizlik yalnızlık bile benim için çok huzur verici ruhum bedenim dinleniyor.
melekinci- LezizeNine bende kabul etmem iki çocukluysan hiç kabul etme insan ancak kendine çocuklara yetişiyor kendisinin düşünmesi lazım ama
kubrayaman Müzik dinlemek,gezmek, sessizce uzanıp dinlenmek sakin ortamlar ama 1 yıldır mümkün değil çocukla sessiz bir ortam yaratmak
mavisss718 Sigara+Kahve 🩷 Vazgeçilmezimmm eskiden uyumak derdimde şimdi kızımlaa uykularr haramm olduu 😀
masterchefiniz melekinci- tek başıma video izleyip yemek yemek bayılırım . Bazen eşimle yeriz sohbet ederek güzel oluyor ☺️
aysegull2812 melekinci- her gün istikrarsız ev süpürmek 😂 iki kedi var mecbur ama keyif alıyorum hiç zor gelmiyor bir de kahve içmek kesinlikle 🤩