LezizeNine melekinci- gün içinde mi ? Öyleyse müzik dinlemek başka da sevdiğim bişey yok hayattan ve komşularımdan çok sıkıldım hep aynı şeyleri yapmak sıktı artık eskiden devamlı komşumu çağırırdım çaya yemeğe şimdi hevesim olmadığı için çağırmıyorum ya da gitmiyorum sırf bu yüzden tavır aldı bana 😂
LezizeNine melekinci- valla kuzum kimseyle uğraşamam 2 çocukla baş ediyorum akşama kadar küçüğü bacaklarıma yapışıp ağlıyor durmadan iş yapıcam yapamıyorum da o uyuyunca ancak işlerimi yapıyorum misafir de gelmeyiversin bi süre
starwomen melekinci- Evet. Sakinlik, sessizlik çok seviyorum. Özellikle çocuktan sonra daha çok sevmeye başladım
strawberryshortcake_ melekinci- Boş zamanlarımda mutlaka kızılcık şerbeti izler, hayallere dalarım. Hatta oradaki bir adı çok beğeniyorum, keşke benimde adım o olsaydı 🌳🌱
MamaUygarVibes strawberryshortcake_ yaaa bende orada bir karakterin adını çok seviyorum ama benim doğduğum zamanlarda o isim popüler değildi. Keşke bugünlerde doğsaymışım, eminim annemde o isimden çok etkilenir bana koyardi🥲💖
melekinci- strawberryshortcake_ izleyen birileri var demeki kızılcık şerbetini hangi ismi beğeniyorsunuz
strawberryshortcake_ MamaUygarVibes Anonim bir profil oluşturup, adın öyleymiş gibi davranabilirsin 🤭
benuykukadiniyimm melekinci- yalnız kalmak. Tabi pek mümkün değil çocuklu hayatta. Ama 1 dakikalık sessizlik yalnızlık bile benim için çok huzur verici ruhum bedenim dinleniyor.
melekinci- LezizeNine bende kabul etmem iki çocukluysan hiç kabul etme insan ancak kendine çocuklara yetişiyor kendisinin düşünmesi lazım ama
kubrayaman Müzik dinlemek,gezmek, sessizce uzanıp dinlenmek sakin ortamlar ama 1 yıldır mümkün değil çocukla sessiz bir ortam yaratmak