myavocado eymenbatuhan maşallah 🧿 ama down bebek hiç görmedim yanlış bir şey demek istemem. Üstte kalsın bilenler yorumlar ⏫
mss_12 eymenbatuhan down 2 Li yada 3 lü testte belli olmuyor mu gebeyken en azından risk gurubunda olduğu ?
mss_12 eymenbatuhan bende görmedim down bebek ama avuç içi çizgisi bir kriter diye biliyorum tabi en iyisi test sonuçlarını beklemek .Allah ömrünü güzel kılsın öyleyse de bir meleğiniz var demektir
Araldoram eymenbatuhan benzemiyordu çocuk doktoruna kontrole gittiklerinde biraz şüpheleniyorum demiş sonra da yapılan testler doğrulamış
eymenbatuhan mss_12 ayak parmakları arası açık değil el czgisi normal. Gözleri benziyor çekik ve dili biraz büyük ve dışarı da
mss_12 eymenbatuhan dediğim gibi dışarıdan biz ne kadar yorum yapsak olmaz.test sonuçları belirler.allah yardımcınız olsun
koalaanne eymenbatuhan ünv hast genetik bolumnde test erken ckiyor. Yüz simasindan suphelendiler gozler cekik diye ama down cikmadi. Suan 3 aylik yuzu gozu komple degsti
ftmylm Rabbim sağlık versin. Ablamın ikinci kızı yüksek riskli çıkmıştı ikili taramada.. bebek doğduğunda ise yüzü çok benziyordu öyle olduğunu düşündük ama iki ay içinde siması o kadar değişti ki üstelik down sendromlu değil çok şükür.
eymenbatuhan ftmylm yaa inşallah bizimki de 1900 kg du hastaneden çıkarken 30 günlük oldu 2500 kg daha belki kilo aldıkça yüzü değişirmi acaba çok minik daha 🥹