kocamer tasdemirrr Anne 🥹 Tüm cümlelerin sonuna hep anne ekler beni göremediği gitmediğim hiç bir yere gitmez aşırı bağlı 🤭
gizematadeniz tasdemirrr 9 aylik olacak. Simdilik anneci. Bakalim ileride babayla ortak ilgi alanlari olunca beni satar mi göreceğiz
ozr42 tasdemirrr evde benci dışarda babacı 😂 dışardayken yüzüme asla bakmıyor hep baba . Evdede babanın yüzüne bakmıyor . İşine geldiği gibi takılıyor resmen 😂 bizimkide 16 aylık . Dışarda fotoğraf çekindiğimizde babsıyla gayet mutlu sakin duran çocuk bana gelince asla durmuyo hep somurtma 😂😂😂
Lilysa tasdemirrr gün içinde babaci ama gece anneci. Gece tuvalete kalksam hemen uyanır gelene kadar da çığlık çığlığa ağlar bir de hastayken anneci. Ama onun dışında varsa yoksa baba
Aysenrgrkmm tasdemirrr aslında anneci ama babasını özlediği için babası işten gelince dibinden peşinden ayrılmıyor 🤣
humakusuu tasdemirrr benim oğlum da hep babacı bütün herşeyini benden ister ama sanırsın ki babası yapıyor isteklerini babam da baba diyor birde
Asuoyku tasdemirrr Kızlar babacı olur derler 20 aylık anneye gereğinden fazla düşkün bir kızım var azıcık babaya düşkün olsa sevineceğim 🤣❤️
Papatya5801 tasdemirrr ay benimki de doğduğundan beri aşırı anneci . İki buçuk yaşında ama bunaltıcı cidden babası dışarı çıkalım dondurma alayım diyor ona bile gitmiyor bensiz
Papatya5801 monarosealp34 aynı ben 😅 çocuklar kim sabırlıysa kim güzel bakıp ilgileniyorsa oncu oluyor bence çok uyanıklar
monarosealp34 Papatya5801 evet ya sürekli bizde olunca o ilgilenme görevi belki bundan sonra babacı olurlar 😂
gunesoruc Aşırı babacı 11 aylık erkek bebek.Erkekler anneci olur derlerdi ama bizimki babacı,babasını görünce çok mutlu oluyor işe gidince ağlıyor .