volkanemremm myangelson benimki de böyle önceden babacıydı diyordum hani anneciğiydi falan üzülüyordum ama yaş aldıkça bana döndü bana düşkün şu an 🫠 hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin Rabbim cümlemize
cansu2600 tasdemirrr 6 ay 25 günlük erkek benimkide. Dediğiniz gibi erkek anneye düşkün olur derlerdi ama asla yani baba delisi resmen bizimkide. Bütün gün bana kök söktürüyor babayı bı görsün gülücükler oyunlar mutluluklar aman Allahım böyle bişey yok
Dedektifgadget tasdemirrr baba babiii der ama anneci tuvalete bile beraber gidiyoruz her yerde peşimden ağlar 16.5 aylık canım kızım 💘💘
EgemenAtam tasdemirrr 24 aylik hep babaciydi hala babaci😂Sadece temel ihtiyaclarini uyku yemek vs ben yaptirdigim icin zorlaniyorum cunku babasi evdeyken baba uyutsun vs diye agliyor ama onunla da asla uyumuyor😥Esim evdeyken ekstra yoruluyorum bu sebeple
haticekasikci tasdemirrr kız çocuklarıda babacı olmuyorlar mıydı 🤭 benim kızda tam tersi benim peşimde dolanıyor sürekli
Tuche89 tasdemirrr 22 aylık erkek bebek aşırı şekilde babacı. Gece gündüz baba diye ağlar eve gelincede babası evdeyken sürekli bana zarar verme çabaşında sürekli tırmıklıyo ısırıyo beni anlamadım valla 😒
mervearsln tasdemirrr benim erkek bebeğim yok ama kızım var 9 aylık ve normalde kızlar babaci olur diye bilyorum ve duyuorum ama benim kızım çok farklı babası işten gelince güler onu ister biraz kucağında durur sonra ağlar anne anne diyip duryo baba demesi gelekyor bebekler öyle benim kızım doğdu andan itibaren anne diyor yani deişyor kimle daha çok zmn geciryosa ona duşkun olur
mrsheisenberg tasdemirrr 3 yaşında anam da anam der dibimden ayrılmaz bi de babaannesini çok sever kim ilgiliyse oynarsa onu daha çok tercih ediyor işte
ikikussannesi tasdemirrr benim oğlum kesinlikle anacı.Bağımlı değil cok düşkün bana 2.daha küçük o da erkek bakalım kimi tutacak😄
NmalkoC tasdemirrr biz 3 yaşa kadar eşimle birlikte büyüttük çalışmadı o yüzden eşimede çok düşkündür ama yinede babasız duruyorda bensiz asla yapışık geziyoruz
kocamer tasdemirrr Anne 🥹 Tüm cümlelerin sonuna hep anne ekler beni göremediği gitmediğim hiç bir yere gitmez aşırı bağlı 🤭
gizematadeniz tasdemirrr 9 aylik olacak. Simdilik anneci. Bakalim ileride babayla ortak ilgi alanlari olunca beni satar mi göreceğiz
ozr42 tasdemirrr evde benci dışarda babacı 😂 dışardayken yüzüme asla bakmıyor hep baba . Evdede babanın yüzüne bakmıyor . İşine geldiği gibi takılıyor resmen 😂 bizimkide 16 aylık . Dışarda fotoğraf çekindiğimizde babsıyla gayet mutlu sakin duran çocuk bana gelince asla durmuyo hep somurtma 😂😂😂
Lilysa tasdemirrr gün içinde babaci ama gece anneci. Gece tuvalete kalksam hemen uyanır gelene kadar da çığlık çığlığa ağlar bir de hastayken anneci. Ama onun dışında varsa yoksa baba