tasdemirrr
Oğlum 4 aylık olacak bir hafta sonra, gün içinde benimle eğlendiği vakit geçirdiği için ben uyuturken daha hızlı dalıyor ama babası uyuturken mızmızlanıyor bu arada eşim 9-18 çalışıyor geceleri evde oluyor çoğunlukla geceleri o uyutuyor uyandığında ben altını alıp mamasını veriyorum sonra babası alıyor uyutmak için, eşim işten geldiğinde de sevmek oynamak konuşmak için alıyor oğlumuzu ama mızmızlanıyor sanırım dilinden şuanlık sadece ben anlıyorum babasına çok gülüyor keyfi yerindeyken çok eğleniyor ama ufacık bişey keyifsizse sadece bende susuyor he bide benim kendi annemde susuyor çünkü doğduğundan beri annem baktı ilk 2 ay 😅 eşim ben bakmak ben vakit geçirmek istiyorum oğlumla diyor işten geldiği zaman ama ağlamasına dayanamıyorum ben hemen alıyorum keyfini yerine getirip eğlendirip babasına geri veriyorum şuanlık bana düşkün gibi ama tamamen kendini tanıyınca 6-7 aylık olunca nasıl olur bilemiyorum çünkü eşim Allah razı olsun hiç gocunmadan oyunlar oynuyor konuşuyor gezdiriyor ilerde babasına düşkün olacağını düşünüyorum ben his yani bu