abcd1234 Deletedmom113 ilk üreticiden alın canım, piyasada Marketlerde bizlere sunulan zeytinyağı değil.gerçek zeytinyağı mükemmel bişey.bursa, Yalova, Balıkesir gerçek yağ satan o kadar çok insan varki.tadı muhteşem💕
Deletedmom113 abcd1234 yemeğin içine diye bende elden aldım cnm dediğin gibi markettekiler hakiki değil
Ergulomer Deletedmom113 ya bize pişik kremi bile kullanmayınzeytımyagı hep kullanın dıolardı bıkac defa yaptım en saglıklısı dolardı birde.. Zararı ne peki hıc duymamıştım bn
Deletedmom113 Ergulomer asitli olduğu için zarda veriyor dr paylaşımını atmışım isterseniz dinleyin cnm
Deletedmom113 bidunyamutluluk her dr farklı işte kimisi kafasından salıyor halbuki konak için ayrı ilaç var ki onada ilaç gerek miyor belirli bir aydan sonra kendinden geçiyor benim bebegiminde vardı terledigi zaman yumusuyordu bende tarıyordum hepsi cikiyordu
Minikbebe Minahanzade kaynatmakla asidi çıkmıyormuş maalesef ph yapısı bebek cildine uygun değil diyorlar
Deletedmom113 Minahanzade bakin bir dr daha gördüm bugün https://www.instagram.com/p/B6h5lFyn-NV/?igshid=80c8f8kbpt9o
Minahanzade Deletedmom113 farkındaysanız kullanacaksanız benim dediğim gibi ısıtıp buharının çıkması gerektiğini önermiş ! Hiç kullanmayın dememiş ! NİYE ANLAMAMAKTA ISRARCISINIZ!
SevNurRel Abrakadabra okaliptus yada mentol gibi şeyler içeren maddeler malesef çocuklara iyi gelmiyor. Özellikle ilk6 ayda bornşların daralmasına sebep oluyor. O yüzden sakıncalı.
Deletedmom113 Minahanzade bence siz israrcisiniz🤣farkındamısınız bebeklerin cildi hasas diyo ileriki dönem de kullanılabilir o srkilde diyo 🙄birdaha birdaha dinleyin 😅hatta ben buldukça size atayim en iyisi burda bebekler için diyoruz çocuklar için demiyoruz bunu anlamanizi istiyorum ben
Minahanzade Deletedmom113 Takıntılı olabilir misiniz acaba? Size cevap vermedim halde tekrar tekrar bilinçsizce video atıp cahilliğinizi ispatlamaya çalışıyorsunuz. Yeni doğan bir bebeğin cildi nötral pH değerine sahiptir, birinci ayın sonunda asidik pH değerlerine ulaşır ve erişkin düzeyine gelir. Bahsedilen yazıda ileriki dönemden kasıt 2. Aydan itibarendir. EĞİTİLMEZSİNİZ.
Deletedmom113 Minahanzade ayyy ciddi misin🤤🏃♀️eğitime koşuyorum yoksa senin gibi olurum aaa asla kabul edemem 🤣😂😂bide cahildin lafı ego tatmini olmus sanırım sizi tatmin etmişsem.ne mutlu bana 😘