yildizcihan Deletedmom113 ben suruyorum vucuduna hatta 3 gun duzenli kullandim egzama gitti. Birde ben hakiki soguk sıkım kullaniyorum. Egzmaa tedavisinde zeytinyagi kullaniyormus hatta. Birde normal zeytinyagkarin evet asit orani yuksekmus. Bir kabin icine koyup bi tasim kaynatp soguduktan sonra surcekmis asiti gitsin diye. Kme sorduysam zeytinyagi kullan dediler. Herkes farkli soyluyor ne yapacagimizi sasirdik valla.
Ygtek Arven10 bilmiyorum. İnternetten de araştırdığımda zeytinyağı önerilmiyor. Ama dediğim gibi her doktor farklı şeyler söylüyor🤷♀️
Denizoglum Mom103 bana da ebemiz zeytinyagina biraz karbonat dok karistir konaklarina sur demisti 2 kere yaptm gercekten zararli miymis bide karbonat dok demisti🙁🙁😣😣
Ebrs Abrakadabra yahu yetişkinlerde bile cok yogun bi etki birakirken 2 aylik bebege hic kullanılır mi Allah askina 😔 cok üzüldüm şimdi
Minahanzade Deletedmom113 Anne bilinçli olursa hiç bir şey olmaz. Zeytinyağı şifadır! Bilinçli bir anne onu bir gün göğsüne ertesi gün sırtına sürer ki bu Vicks denen şey ile alakası bile yok. Büyüklere bile ağır gelen aşırı mentol var bayan hangi kafayla bu şekilde yapmış oraya zaten girmiyorum bile.
Deletedmom113 Minahanzade zeytinyağ vücuda değil yemeklerde ve ağız yoluyla kullanınca şifadır asitli oldugu icin vucuda zarar verir paylastim dr soyledikleirni acip dinleyin istetsrniz
Deletedmom113 Minahanzade bakin bir dr daha gördüm bugün https://www.instagram.com/p/B6h5lFyn-NV/?igshid=80c8f8kbpt9o
Minahanzade Deletedmom113 Zaten bilinçli bir anne bunu da bilir ve asidini ocakta aldıktan sonra kullanır. İlla herşeyi açık açık yazacak mıyım. O dr.a da sorarsanız eminim bu şekilde sıkıntı olmadığını söyleyecektir. Genelleme yapılmış orada çünkü maalesef bilinçsiz annemiz çok. Ateşi düşürmek için sirke kullanan anneler de var mesela halbu ki daha da yükseltir ateşi. Böyle bilinçsiz anneler yüzünden haberler yapılıyor bu tarz şeylere eski kafa bilmem ne deniliyor. Doğal olup katkısız olup zararlı olan bir şey yoktur. Yerinde ve zamanında kullandıkça.
Gokceninannesiiyim Abrakadabra benim bir tanıdığım çocuguna hasta olduğunda nefesi açılsın diye hep kaynamış suyun içine vicks atardı sonuç: kronik astım hastası! Bir başka tanıdığım ise çocuguna her soguk algınlığı yaşadığında Vicks sürerdi damağına çocuk emerdi onu ve çocuğa hiç birşey olmadı şimdiye kadar çocuk 15 yaşlarında filan. Gerçekten insanlar çıldırmış.
Deletedmom123 Deletedmom113 Ben de soğuk sıkım , ev yapımı zeytinyağı, kullanıyorum , doğduğundan beri her banyodan sonra kullandım . Kızımın doktoru da biliyor . Kimyasal içeren yağlar yerine kullanmamı önerdi . Çok şaşırdım.
Deletedmom113 Minahanzade tabikide sirke ve anne sutu dr aynu skeilde kulağa burna göze kullanan var orda dr geçip neden onu soryaim ki zaten herşeyin bir ilacı var bunu geçip kafama göre söylemedim söyleyen çok dr var ve her dr o asitini alma işini söylemez riski göze almaz