Elfgrn poyrazemir Bunu dogurmadan önce keşke düşünüp dogursaydiniz şuanda böyle birşey imkansız gibi birşey
Elfgrn poyrazemir Ah ne alaka sizin bir psikolojik destek almanız şart, böyle birşeyi görmedik demeyiz. Allah başka dert vermesin istanbulda doğmadı of ya ne yapıcaz şimdi istanbul dışında doğanları parçalıyorlarmis
Aybukem17 poyrazemir yav ne alaka kaderle oynamak kurban ol br sen samsunaaa sennnnn boklu istanbulunuz ne kıymetliymişşşş
Yusufagahinannesi Yapma kendisi nereli çok merak ettim ingiliz soyundan gelen 19. Kuşak asilzade heralde
Aybukem17 -metemom bir samsunlu olarak istanbul da yaşamama rağmen burada doğurmak istemedim gittim samsun’da doğurdum pişman mıyım hayır 😀😀😀😀
amazontuba Yapma Di mi yaaa. 50 yıl sonra istanbul doğumluların hepsi suriyeli olacak aralarında kendini ben Suriyeli değilim diye anlatmaya çalışmaktansa mis gibi samsun’da doğmuş ol ne güzel 🤣
leylaaksuu amazontuba ay anam benim eşimin kütük istanbul oğlumda istanbullu oldu şimdi oğlumu suriyeli mi sancaklar 😂😂
emosss__ Ben napıyım oğlum Osmaniye de doğdu berbat bir yer nefret ettim o şehirden 😂 ama oğlum orda doğdu
serhura1994 gizememre ay inanmıyorum samsun da mı doğdunuz hajahja komik ya samsunda doğan mi kaldı yıl olmuş 2025 😀😀😀
Elfgrn poyrazemir şimdi böyle düşünebiliyorsunuz o zaman da bilmeniz lazımdı İstanbul dışında doğanları yiyorlar