organikirmik -metemom evlenmeden önce benim kütük Samsundu babam sebebiyle, ayak basmamış olmama rağmen. En çok beni zorbalayın 😂😂
Ozzggee poyrazemir talebiniz mümkün değil. Doğum yerini değiştirmek yerine düşünce tarzınızı degistirseniz
gizememre -metemom ay aşko o kadar zorbalandım ki ben bunu göremedim kusura bakma hahdhjajshsh 2 yıllık zorbalanma kotamı bu postta doldurdum 😂😂
karakedif -metemom ahaha Samsun’da doğdum Samsun’da büyüdüm dibine kadar Samsun’luyum ve Samsun’a aşığım zorbala kız beni 😂😂
organikirmik poyrazemir bunu düşünme sebebinizi açıklarsanız yorum yapalım, neden zorbalansın? İstanbul’un matah bir şey sanıyorsanız 10 doğumdan 12’si şu an İstanbul’da oluyor zaten, İstanbul yazıyor olmasının çok bir esprisi olmayacak.
Oblomov_ poyrazemir cok takıntılı derken. Asırı asırı double takıntılısınız. Ayrıca su forumda kımbılır kac kısı samsun dogumludur. Yazdıgınız hos mu samsun dogjmlular zorbalanıyor mu.
amazontuba Yapma Di mi yaaa. 50 yıl sonra istanbul doğumluların hepsi suriyeli olacak aralarında kendini ben Suriyeli değilim diye anlatmaya çalışmaktansa mis gibi samsun’da doğmuş ol ne güzel 🤣
Gme1709 poyrazemir tanıştığınız ve görüştüğünüz insanları doğum yerine göre zorbalamıyorsanız kimse de sizin çocuğunuzu zorbalamaz. Böyle bişey için niye zorbalansın kimse için gerekli olmayan bir şey
Kuzularinanasi poyrazemir neden ki yani ne alaka.kimse nerde dogdun aaa demez ki.cok yanlis dusunuyorsunuz bence.ustelik etrafinda dogdugu yerle ilgili bisey dicek olan varsa olmasin yaniii oyle kisiler.ayrica samsun cok guzel bi sehir memleketim.
Yusufagahinannesi poyrazemir ay ne alaka allah aşkına. Herkes istanbul doğumlu olmak zorunda mı ? Ne saçma bi düşünce her gün İstanbul onlarca bebek doğuyordur hepsi zorbalanıyor mu ? Sanki 8 kuşak ingiliz asilzadesisiniz 😂
aybarsmom34 Elfgrn İşte hani İstanbul büyük şehir, elit yer ya. Hani kendide İSTANBUL doğumluymuş ya 😂
Elfgrn poyrazemir Bunu dogurmadan önce keşke düşünüp dogursaydiniz şuanda böyle birşey imkansız gibi birşey
Elfgrn poyrazemir Ah ne alaka sizin bir psikolojik destek almanız şart, böyle birşeyi görmedik demeyiz. Allah başka dert vermesin istanbulda doğmadı of ya ne yapıcaz şimdi istanbul dışında doğanları parçalıyorlarmis
Aybukem17 poyrazemir yav ne alaka kaderle oynamak kurban ol br sen samsunaaa sennnnn boklu istanbulunuz ne kıymetliymişşşş
Yusufagahinannesi Yapma kendisi nereli çok merak ettim ingiliz soyundan gelen 19. Kuşak asilzade heralde
Aybukem17 -metemom bir samsunlu olarak istanbul da yaşamama rağmen burada doğurmak istemedim gittim samsun’da doğurdum pişman mıyım hayır 😀😀😀😀