Hiilyuss poyrazemir ne farkedecek ki ömrünün hiç bir yerinde önemli olmayan bir bilgi olarak kalacak😂
poyrazemir Ve bu durum beni rahatsız ediyor zorbalanir mi ileride takıntılı birisiyim bende İstanbul da doğdum
Seyma2534 poyrazemir bu zamana kadar böyle bi sebepten zorbalanan görmedim kimsenin aklına bile gelmez doğum yeri
Elfgrn poyrazemir Bunu dogurmadan önce keşke düşünüp dogursaydiniz şuanda böyle birşey imkansız gibi birşey
ebru3457 poyrazemir bunu kimlikte değiştirseniz bile diyecekse yine der ama bu düşünceye sizi sürükleyen ne anlayamadım siz annenize beni neden burada doğurdunuz diye sordunuz mu nerede doğduğunun ne önemi var ki
Ozzggee poyrazemir talebiniz mümkün değil. Doğum yerini değiştirmek yerine düşünce tarzınızı degistirseniz
Kuzularinanasi poyrazemir neden ki yani ne alaka.kimse nerde dogdun aaa demez ki.cok yanlis dusunuyorsunuz bence.ustelik etrafinda dogdugu yerle ilgili bisey dicek olan varsa olmasin yaniii oyle kisiler.ayrica samsun cok guzel bi sehir memleketim.
uuuuuuu poyrazemir şaka mısın sen ne kadar iğrenç bı zihiniyetin var İstanbul da Türkiye’nin şehri samsun da
MamaUygarVibes ogulluana ileride oğlum herkes Amerikalarda doğum yaparken sen beni nasıl Osmaniye’de doğurursun diye zorbalamasindan bende korkuyorum , post sahibini haklı buldum maalesef(!)😂
luna93 organikirmik zorbalanmaktan ziyade ailesi iş vs başka bir nedenle çocuğu başka bir yerde doğanlar daha çok “crème de la crème” olarak görülür. Mesela benim bir tanıdığım Senegal’de doğdu. Iyk afrika demiyoruz. Üst tabaka olduğunu anlıyoruz.
serhura1994 gizememre ay inanmıyorum samsun da mı doğdunuz hajahja komik ya samsunda doğan mi kaldı yıl olmuş 2025 😀😀😀
organikirmik -metemom evlenmeden önce benim kütük Samsundu babam sebebiyle, ayak basmamış olmama rağmen. En çok beni zorbalayın 😂😂
gizememre -metemom ay aşko o kadar zorbalandım ki ben bunu göremedim kusura bakma hahdhjajshsh 2 yıllık zorbalanma kotamı bu postta doldurdum 😂😂
karakedif -metemom ahaha Samsun’da doğdum Samsun’da büyüdüm dibine kadar Samsun’luyum ve Samsun’a aşığım zorbala kız beni 😂😂
organikirmik poyrazemir bunu düşünme sebebinizi açıklarsanız yorum yapalım, neden zorbalansın? İstanbul’un matah bir şey sanıyorsanız 10 doğumdan 12’si şu an İstanbul’da oluyor zaten, İstanbul yazıyor olmasının çok bir esprisi olmayacak.
Oblomov_ poyrazemir cok takıntılı derken. Asırı asırı double takıntılısınız. Ayrıca su forumda kımbılır kac kısı samsun dogumludur. Yazdıgınız hos mu samsun dogjmlular zorbalanıyor mu.
amazontuba Yapma Di mi yaaa. 50 yıl sonra istanbul doğumluların hepsi suriyeli olacak aralarında kendini ben Suriyeli değilim diye anlatmaya çalışmaktansa mis gibi samsun’da doğmuş ol ne güzel 🤣
Gme1709 poyrazemir tanıştığınız ve görüştüğünüz insanları doğum yerine göre zorbalamıyorsanız kimse de sizin çocuğunuzu zorbalamaz. Böyle bişey için niye zorbalansın kimse için gerekli olmayan bir şey