Motherqueen_ poyrazemir kimligini alnina yapistirip gezmeyecek sonucta kim ne bilecek dogum yerinide zorbalasin cocugunuzu hem dogum yeri samsun diye niye zorbalansin ya ben suriye falan sandim😅
organikirmik poyrazemir İstanbul’da yaşayamayanlar: ülkeden kaçarken ayağı takılan Suriyeliler. Başka öyle bi grup yok çünkü 😂
Korungebekalma poyrazemir Yooo ona da gelmem zaten hep gezmişim İstanbulu. Amerika dururken gelip neden İstanbulda yaşayayım sen Amerika’ya gelemeyecegin için böyle konuşuyorsun ben müze gezmeye gelirim ama sen bir don almak için bile buraya gelemezsin 😂😂
Fbiopenthedoor Korungebekalma En son geçen sene girmiş foruma. Canı sıkılan fake biri bence bu. Çok ciddiye aldık. Otursun ağlasın bize ne 😂😂
Elfgrn poyrazemir doğmuş büyümüş biriyim ekstra birşey kattığı yok sende anlama güçlüğü var ya tekrar yazdım. Senin istanbulda doğman saçlarının altından Birseyler eksiltmiş.
beniyiyimanne poyrazemir ay keşke benim bebeğim Samsun’da doğsaydı😂 benim Osmaniye ile yakından uzaktan alakam yok ama tayinden dolayı burada doğum yaptım ne edem şimdi😂😂
Elfgrn poyrazemir Biz sana psikolog önerelim yada bakırköy erenköy de olur. Onlarda istanbulda seversin sen
gizememre -metemom ay aşko o kadar zorbalandım ki ben bunu göremedim kusura bakma hahdhjajshsh 2 yıllık zorbalanma kotamı bu postta doldurdum 😂😂
Motherqueen_ Korungebekalma öyle bi yazmiski ben yemin ederim suriye falan diycek diye bekledim svbsbd😅
Korungebekalma Motherqueen_ Suriyeliler bile Suriyeli olarak kendiyle gurur duyuyor ahahah. Oz kutugu de Trabzon Surmeneymis. Goren de 10 kuşak İstanbul doğumlu İstanbul asilzadesi sanar.