Elfgrn poyrazemir Bu soyunun nerden geldiğini değiştirmez. KARADENIZ’IN YÜZ KARASISIN. Çok şükür gitmemişsin bilmiyorsun
nervin26 poyrazemir Kız tüm polis ve asker cocukları gurbette bılmedıklerı memlekette doğuyor .Doğum yerının ne onemı var kiii bunu degıstıremezsiniz cunku dogduyu yer.Ve takıntı yapmayın bazı seyler kader işidir bakın bu olay mesela kadere güvenın hatta guzel bir hıkaye samsunla alakası yok cocugun ama dogum yerı samsun
Fbiopenthedoor Babadan Çorum, anadan Kırşehir ve eşten Kırıkkalleliyim. Ama doğma büyüme Ankaralıyım. Yetmezmiş gibi Altındağda doğmuşum. Yalnız altını çizmek istiyorum. Hacettepe Üniversitesinde özel hoca tutmuş annem. Özel kadınım. Ayık olun.
Elfgrn Fbiopenthedoor Ay rezillik altındağ da nasıl doğarsın hemen zamanda geri git değiştir ay resmen felaket birseyy ayyyyyyy
birceeva gizememre bence de ya insan bu kadar cahil olamaz yetiştireceği çocuğa üzüldüm kompleksli bişey olacak. Babası normaldir inşallahta ona ceker
ataselbar gizememre ya bence de dalga kimlikte doğum yeri bile yazmıyo ne alaka yani çocuğa İstanbul’da doğdun desen inanır zaten kanıtla diyecek hali yok 😂😂😂
poyrazemir Ben kötü bir yaklaşımda bulunmuyorum ama siz farklı konuşuyorsunuz durum şuan da sizin doğdunuz yer değil çocuğumuzun doğduğu yer
Fbiopenthedoor poyrazemir Kötü bir yaklaşımda bulunuyorsun yalnız. Bence bunu artık anlarsan senin sağlığın içinde iyi olur.
Fbiopenthedoor @poyrazemir Ahahahaha doğduğum ilk ay İstanbul’a bir adım atmışım 31 yaşındayım hala gider gelirim. Nesi var bu şehrin. Her yeri suriyeli ve apaçi dolu..