Fbiopenthedoor poyrazemir E sen yaşadın da ne oldu. Hayata çok eksilerde başlamaşsın. Hakkını vermedın. Daaaaaat
organikirmik poyrazemir İstanbul’da yaşayamayanlar: ülkeden kaçarken ayağı takılan Suriyeliler. Başka öyle bi grup yok çünkü 😂
Elfgrn poyrazemir doğmuş büyümüş biriyim ekstra birşey kattığı yok sende anlama güçlüğü var ya tekrar yazdım. Senin istanbulda doğman saçlarının altından Birseyler eksiltmiş.
sek_kahve poyrazemir ben de konyalıyım, eşim kütükte İstanbullu görünüyor. Çocuklar da kayseri doğumlu. İstanbulda yaşıyoruz. Bir daha kayseriye gider miyim sanmam ahsjsj ama ağlamıyorum
Fbiopenthedoor Korungebekalma En son geçen sene girmiş foruma. Canı sıkılan fake biri bence bu. Çok ciddiye aldık. Otursun ağlasın bize ne 😂😂
Motherqueen_ poyrazemir kimligini alnina yapistirip gezmeyecek sonucta kim ne bilecek dogum yerinide zorbalasin cocugunuzu hem dogum yeri samsun diye niye zorbalansin ya ben suriye falan sandim😅
Korungebekalma poyrazemir Yooo ona da gelmem zaten hep gezmişim İstanbulu. Amerika dururken gelip neden İstanbulda yaşayayım sen Amerika’ya gelemeyecegin için böyle konuşuyorsun ben müze gezmeye gelirim ama sen bir don almak için bile buraya gelemezsin 😂😂