canoom poyrazemir bende Ankara’nın en elit semtinde oturuyorum 😂doktor başka semte geçtiği için orada doğum yaptım kendim ettim kendimi buldum 😂 çocuğun doğum yeri Sincan oldu insanlar dalga geçiyor Sincan da doğmuş diye
minikmisimben canoom ayy bizde bağcılarda oturuyoruz bağcılar yazmasın diye esenlerde hastaneye gidip orda doğurdum ikisini de yine bir tık iyi ajsjsj
organikirmik canoom bizimki de Sincan doğumlu 😂 Etimesgutta oturuyorum gerçi çok da bi fark yok ama Sincan… 💔
Ecem__ poyrazemir kimlikte dogum yeri yazmiyor cocuga nerelisin dediklerimde baba nereliyse orali oluyor..biz gurbetteyiz 2 cocugumda memleketlerimiz disi farkli yerlerde dogdu hic sorun yapmiyorum
KaranimEgem İstanbul’da doğmak sandığın kadar havalı bir şey değil sayın post sahibi bak bu iyiliği de kimse yapmaz sana ben söylemiş olayım 🤣
tultanhanim poyrazemir bacım İstanbul da doğdunda ne oldu? Çok mu matah bir şey? Soyunuz saraya mı dayanıyor ?
Nurce poyrazemir millete laf ediceğine kendi çocuğuna bak derler o zaman hakikaten saçmalamaya başladın.
canoom minikmisimben ben doktorun peşine takılıp gittim neyse en azından doktorumuz yabancı 🤣 şaka bi yana sırf doktor için orda doğum yaptım çok iyi b doktor du
Motherqueen_ Korungebekalma öyle bi yazmiski ben yemin ederim suriye falan diycek diye bekledim svbsbd😅