poyrazemir Kötü bisey için söylemedim ya siz beni yanlış anlıyorsunuz arkadaşlar sadece bu mümkün mü diye sordum
onceuponatime_ poyrazemir kız ne yanlış anlıycaz inatla zorbalanır mı bana ileride hesap sorar mı diyip duruyosun ne alaka zorbalanması hiç bugüne kadar böyle bişey duydun mu sen 😂insanın doğduğu yerle illa bağı olması gerekmiyor sil o bilgiyi kafandann
Dygosmn1 poyrazemir hayatımda gördüğüm en saçma post bir sen iki irebiyeeee rabiya diye kadın vardı kocasını döven 😁😶🌫️
Aybukem17 Ayyyy biz bide çoluk çocuk Samsunspor formasıyla İstanbul’da dolanıyoruz ben de diyorum insanlar niye arkamdan birşeyler diyorlar meğerse zorbalıyorlarmış bak şimdi anladımmmmm 🤣🤣🤣
tubanurrrr poyrazemir çocuğun bence anne niye oxford yada harward üniversitelerine gommedin diye üzülüp kızabilir 😂😂
Oblomov_ poyrazemir cok takıntılı derken. Asırı asırı double takıntılısınız. Ayrıca su forumda kımbılır kac kısı samsun dogumludur. Yazdıgınız hos mu samsun dogjmlular zorbalanıyor mu.
Yapma birceeva üniversiteyi samsun da okuması yada tayininin samsun a çıkması, eğer çocuğu kız ise, ilerdeki Kocasının Samsunlu olması 😆😆torunlarının da samsun da doğmasıı
birceeva Yapma hayatta her ihtimal ve genelde de büyük konuştuğunuz yerden vuruluruz. Birde çocuğu erkekse karısı samsunlu olup karısının memleketine taşınırsa hep çıldırabilir 😂