Ebrumarbling HappyKids benim oğlumdada burun tıkanıklığı vardı onun dışında başka şikayetimiz yoktu doktorlar genelde böyle durumlarda burnunu açın odayı nemlendirin dediği için ben hep öyle yaptım ama baktım ki geçmiyor hastaneye gittik doktor çok kötü olmuş dedi ve 2 tane antibiyotiğe başladı geçmezse yatış yapacaz dedi 2 gün sonra kontrole gittik biraz daha iyi dedi hava makinesi aldık onu kullandık geçti şükür ama anladımki asla ihmal edilmemeli
Efra Benim kızımda iki aylık 5 6 saatte bir çok derin öksürüyor ne yapmalıyım bronsite cevirmemesi için kardesim bronsitten baya hastanede yattı çok korkuyorum ilerlemeden ne yapmalıyım sizce çünkü daha çok yeni ve sıklığı çok az lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum
Deletedmom323 Hohomoromu örgü yelek giydirmeyin diyorlar bazıları oda tetikler mi bir bilginiz varmi acaba
Hohomoromu Deletedmom323 evet canım yün oda sonuçta penye hazır yeleklerden giydir yünlü tüylü şeyler giydirmemeye çalış
T_ugba54 Oğlum alerjik bronşiolit hastası 11.5 aylık 2.5 aylıktan beri bu illetle uğraşıyoruz 2.5 aylıkken hırıltıyla başladı nereye götürsem burun tıkanıklığı dediler sadace idrar kan tahlili yapıp temiz diyip gönderiyorlardı cihet film mi çekilmesni istediğimde biz gerek duyarsak çekeriz diyorlardı böle böle 5 hastanede gezdik 5 farklı doktor özel kulak burun bogaza çıkarttık antibiyotik verdi oğlumu zehirledi verdiği antibiyotik zehirlenme vakasını atlattık böylelikle 4 ay sonuçsuz yere süründük hastanelerde en son Düzce Çagsu Hastanesinde Uzmn.DR.Rıfatcan Öztürk götürdüm direk filme alıp yatış verdi çiğerleri balgamdan kitlenmişti mosmor oluyordu kitleniyordu kucağımda can veriyormuş gibi oluyordu hastande yattıktan sonra kendni toparladı 3 yaşından önce alerji testi yapılmıyormuş bebeklere 4 ayından beri ventolin pumucort air hergün kullanıyoruz çok sık tekrar ediyo.Özellikle hava değişimlerinde böle olan çoçuklar daha ağır geçiriyo.{ Uzun oldu kusura bakmayın...Aklınızda takılan bi durumunuz olursa instegram hesabından Uzman.Dr.Rıfatcan Öztürk’ü izleyebilirsiniz} Herkese geçmiş olsun allah herkese şifa versin bebekler çoçuklar hiç hasta olmasın 🤲🏻😔
Ebrcrkc T_ugba54 mrblar benim kızıma da bronsolit dedi doktor bronsitten farkı var mı acaba ?1 buçuk ayda 2.ye oldu ne gibi onlem almak lazım siz neler yapıyorsunuz?
Denizozge Benim oğlumda 20 günlükken bronsiolit oldu hastanede yattı 10 gün kadar cok zordu gerçekten şimdi 2 ay 2 günlüğüz yine öksürüyor yine burnu tıkalı cok korkuyorum bende
BalAselin_Annesi Erdi1980 benim kızımda aylık. Yaklaşık 3 haftadır öksürüğü var, ateş yok şükür. Doktora gititk ciğerleri temiz dedi çok şükür, bize de zaditen verdi ama öksürük devam, ve balgam da var 😔😥
Gamzesilamina BalAselin_Annesi zaditen çok iyi geliyor bizde kullanmıştık . Balgam atamıyorlar o çok zorluyor allah şifalarını versin bütün bebeklerin
Ayysimaa Meraba 4 aylık kızım bronşioit oldu 4 gün önce evde hava vermeye başladık ventolin ve contair ilaçlar bide prospan şurup veriyoruz yanlız dünden beri ishal oldu ve aşırıı öksürük arttı normalmi
Ebrcrkc Ayysimaa bizimde ventolin ve corteir ishal yaptı ben maflor şase şeklinde bağırsak düzenleyici veriyorum o düzenliyor
fero Ayysimaa benim de kızıma doktor aynı ilaçları vermişti prospan 5 gün kullanılabilir diye biliyorum ama öksürügü hala var diye aradım doktoru bana devam et dedi bende 1 gün daha verdim sonra bıraktım bir kaç gün sonra öksürügü azalarak kesildi bazen o tarz seylerde öksürük yapıyor birde anason cayı tavsiye ederim az miktarda verin oda öksürüge iyi geliyor
gozdeteacher Minikoglumb Eşimle annem o kadar yoktu başlarda diyorlar ama ben duyuyordum uyurken, emzirirken. Ciğerlerde inince daha da artmıştı zaten.
nartanemm Ftm_Ekn21 başka bir doktorada götürün çok geçmiş olsun ilaçlar bir gün içinde etki etmez biraz gözlemlememiş lazım ve kusura bakmayı ünlem işaretini çok çok fazla kullanmışsınız okurken adapte olamayıp tekrar dönüp okudum 🙄 ilk önce sizin sakin olmanız lazım bu endişeli halle eliniz ayağınıza dolanır
Dima gozdeteacher âmin benim oğlum 14 günlüktü hırıltılı nefes öksürükten gittik doktora hemen yatış verdi zatürre başlangıcı var dedi 3.gün solunum sıkıntısı başladı küveZe aldılar şu anda iyi çok şükür ama çok zordu gerçekten sizi çok iyi anlıyorum ağlamaktan helak olmuştum o her öksürdüğünde içim acıyordu
gozdeteacher Dima Her öksürdüğünde, her burnuna aspire yapıldığında, her serum yolu çıktığında, yenilendiğinde.. Zor bir süreç.. Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize 🙏🏻😔
Tugbadrsn Dima bende sizi çok iyi anlıyorum orda o psikolojiyi yaşayan bilir bizde 2 qy 14 günlüğüz dqha perşembe günü çıktuk hastaneden 1 hafta yattı oğlum Allqh birdaha yaşatmasın🙏🏻sizede geçmiş olsun çok qğladım bnde sütüm gidecek diye korktum anneletin işi çok zor
Ada_zeynp Alimmm141 Alimmm141 aynı sıkıntıyı bende çekiyorum ilk balgam var dediler sonra o hırıltı gribe çevirdi grip geçti 4 aydır o hırıltı geçmedi ciğerleri kulakları temiz ama hırıltı geçmiyor antibiyotik kullandık yine yok geçmedi ciğerleri temizse korkma erken doğum oldugunda da böyle yaşanması normalmiş önemli olan sen burnunu sürekli nemli tut oda havalndıröaya toza dikkat et
Alimmm141 Ada_zeynp geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah erken doğum değil canım ama bilmiyorum neden bizimki zaten grip oldu ilkten o yüzden gittik sonra hırıltı başladı gribi geçti sayılır ama hırıltıda öksürünce ses geliyo geçer inşallah ☺️