Hohomoromu Deletedmom323 evet canım yün oda sonuçta penye hazır yeleklerden giydir yünlü tüylü şeyler giydirmemeye çalış
gozdeteacher Dima Her öksürdüğünde, her burnuna aspire yapıldığında, her serum yolu çıktığında, yenilendiğinde.. Zor bir süreç.. Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize 🙏🏻😔
Ada_zeynp Alimmm141 Alimmm141 aynı sıkıntıyı bende çekiyorum ilk balgam var dediler sonra o hırıltı gribe çevirdi grip geçti 4 aydır o hırıltı geçmedi ciğerleri kulakları temiz ama hırıltı geçmiyor antibiyotik kullandık yine yok geçmedi ciğerleri temizse korkma erken doğum oldugunda da böyle yaşanması normalmiş önemli olan sen burnunu sürekli nemli tut oda havalndıröaya toza dikkat et
Alimmm141 Ada_zeynp geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah erken doğum değil canım ama bilmiyorum neden bizimki zaten grip oldu ilkten o yüzden gittik sonra hırıltı başladı gribi geçti sayılır ama hırıltıda öksürünce ses geliyo geçer inşallah ☺️
Ays_0990 Bizde 3 aylığız bronşit olduk nasıl olduk bilmiyorum o kadar da korudum şimdi hastanedeyiz gerçekten çok zor psikolojim bozulmuş durumda o ağladıkça öksürdükçe hır hır hırıltı bir türlü bitmedi 😭😭😭
nazliyade Ays_0990 bizde dün götürdük ben griptim benden bulaşmış başlangıcındasınjz dedi macrol verdi antibiyotik bide ölsürük şırupu yarın devm edese flim çekicek belki yatabiliriz hastanede sizede çok geçmiş olsun hangi şehirdesiniz bide yatırdıklarında sizde yanındamı kalıyorsunuz
Tugbadrsn Ays_0990 geçmiş olsun canım hastanede olmanız daha iyi korkma 1 hqftq antibiyotik tedaviyle düzelecek merak etme bizde 1 hagta yattık seni çok iyi anlıyorum zor bir sürwç bol bol dua et dr dedikleini uygula herşey yoluna girer🙏🏻
Tugbadrsn Merhaba bizde bronşit olduk oğlum 2 ay 14 gunluk daha yeni petşmebe günü çıktık hstaneden bir hafta yattı😣😣😣 çok korktuk Allahım birdaha yaşatmasın çok zor gerçekten dr evde gerekli olduğunda hava verin burnunu sürekli açın dedi hastanenin yarısı böyle bronşitle yatan bebeklerleı doluydu inşallah birdaha tekrarlamaz gerçekten evden dışarı çıkartmadım çokta iyi baktığım halde anlamıyorum ne garip bişey off yaaa
nazliyade Tugbadrsn çok geçmiş oldun hangi şehirdesiniz bide normal odadamı kalıyosunuz bebek sizin yanınızdamı oluyo bizde evde geçmezse yatıcax
Tugbadrsn nazliyade evet canım normal odada kaldık öyle yoğun bakımlık olmadı çok şükür brn yanındaydım istanbul sancaktepede yaşıyoruz
Tugbadrsn Dima bende sizi çok iyi anlıyorum orda o psikolojiyi yaşayan bilir bizde 2 qy 14 günlüğüz dqha perşembe günü çıktuk hastaneden 1 hafta yattı oğlum Allqh birdaha yaşatmasın🙏🏻sizede geçmiş olsun çok qğladım bnde sütüm gidecek diye korktum anneletin işi çok zor
Ays_0990 BiZde önce antibiyotik ve havalarla evde denedik olmadı üstelik harfiyen uyduğum halde kontrolde ilerlemiş yattık ama gerçekten çok zor ağlamaktan helak oldum korkuyorum sütüm kesilecek diye
nazliyade Ays_0990 inş çıkarsınız iyileşir biran önce devlet hastanesindemi yatıyorsunuz hangi şehirdesiniz bide
Ebrcrkc Mrb arkadaşlar benim kızımda bir buçuk ay arayla bronsolit oldu bronsitle aynı şey mi anlayamadım tam olarak?bu konuda bilgisi olan var mı?
Hohomoromu Ebrcrkc bronşit daha kalıcı bir durum. Bebeklerde bronşit tanısı koymuyorlarmıs çünki büyüdüklerinde gecıcı bi durum olabıliyor bu yuzden bronşiolit diyorlarmıs 5-6 yasına kadar gelebiliyor cocklarda bronşiolit o yastan sonra devam ederse artık bronşit oluyor doktor bu sekılde acıklama yapmıstı yanlıs hatırlamıyorsam Minikbebe
Ebrcrkc Ayysimaa bizimde ventolin ve corteir ishal yaptı ben maflor şase şeklinde bağırsak düzenleyici veriyorum o düzenliyor
Ebrcrkc T_ugba54 mrblar benim kızıma da bronsolit dedi doktor bronsitten farkı var mı acaba ?1 buçuk ayda 2.ye oldu ne gibi onlem almak lazım siz neler yapıyorsunuz?
T_ugba54 Ebrcrkc ben hiç bir fark görmedim çok sık tekrar ediyo bizimkisi hiç geçmiyor diyebilirim sürekli hava kullanıyoruz mevsim geçişleri çok ağır oluyo.Ben dikkat edebildiğim kadar tozdan nemden peluş oyuncaklardan eşyalardan kolluyorum en önemlisi bence bagışıklık sistemin güçlenmesi doktorumuz 4/5 yaşına kadar böle gidicek dedi ama her ay sene bir öncekine göre daha azalcak dedi