balom Ilk çocuğum 42 de geldi normal doğum oldu. Tüm sülale benim doğuracagım güne kanalize olmuştu resmen hergün mesajlar aramalar filan benimde zaten o ağustosun sıcağında doğurasım da yoktu açıkcası 😅 neyse sabah kalktım nişanım gelmiş ben tabi ne olduğunu bilmiyorum yıl 2015 ne uygulama var ne de internet bu kadar ayrıntılı kullanılıyor en azından ben kullanmıyordum yengemi aradım nişan gelmiş doktora bi git dedi biz doktora gittik doktor yatış vercekti istemedim evim yakın dedim (50 km) 😅 neyse eve geldik tabi tansiyon takibi sancı takibi filan derken akşam oldu o gün dizi günü en sevdiğim dizi var kiralık aşk ben dizi izlerken sancı bi geliii bi gidiii ben ay diyorum annem,kardeşim ve eşim bana bakıyor ama ay dedikten sonrası yok sancı bu kadar tabi ara sıra bebişime diyorum ki bebişim dizi bitsin öyle gel 😅 neyse saat 00.00 geçti dizi bittiiii benim ağrılar sıklaştı gece 03.45 gibi yatışım oldu hastaneye cumartesi 13.05 te de ilk kızımı kucağıma aldım çiçek gibi bir normal doğum yaşadım 2 tane suni sancıya gık demeyen ben ikinci doğumumda acil sezaryene girerken kendimi kestirmem demişim ikinci doğumumu anlatmak istemiyorum burada hamileler vardır kimse travma yaşasın istemiyorum