balom havvaana karnıma düştü düşeli beri hep sıkıntılı geçti benim hamileliğim durmadan uskufra etmek istedim başım ağrıdı durmadan karnında ağrı her ağrıdan sıkıntıya gittiğimde idrar yollarında enfeksiyon var dediler o ağrı yapiyormus meğer. 30 haftaya geldik benim enfeksiyon ilerlemiş. Hastaneye gittim acilman var dediler yatış verdiler daha çok erken dedim. Durdurabildigimiz kadar durduracağız dediler 35 haftaliga kadar yattım daha ne gelen var ne giden ben çıkmak istiyorum dedim çıktım hastaneden eve geldim gece uyuyamadım ağrıdan. Geri başka hastaneye gittim çünkü o hastanede kolumu mahvettiler delik deşik ettiler. Aynı başka hastaneye gittim yatış verdiler geliyor gidiyorlar bebeğin suyu azalmasin diye ilaç. Vuruyorlar koluma ben tabi bir taraftan meraklıyım bebeğimi kucağıma alacağım diye bir taraftan da endişeliyim bebeğime hadi doğumda bir sıkıntı olurda bebegimi kaybedersem diye her neyse 37 . 8 olduk doktorlar dedi. Normal gözüküyor şimdilik bir sıkıntı yok dediler. Başka odaya aldılar beni koluma suni sancı taktılar sancıyi takar takmaz bebeğimin kalbi durdu hemen acil bir şekilde. Sezeryana aldılar 😂 doktolar. Heyecandan önüme örtü kapatmayi unuttular keserlerken gördüm doktor hemen kapatın örtüyü dedi. Sonra bebeğimi aldılar sesini duydum. Annem diye bagirmisim. Getirdiler kokladım. Doktolar dedi bebiş bizi korkuttu ama bir sıkıntı olmadı şükür dediler rabbime şükür sağ salim evladima kavusmustum. Doktolar bebeğin üzerini giydirmek için götürüyorlar ben doktora bagirmisim üzerini iyi ört. Kapıya dikkat et kafasını vurma diye 😂😂annelik çok kutsal bir şey şu anda 10 ayligiz yaşımda bu arada 20 , ama bu yüzden 2 çocuğa cesaretim yok istemiyorum