acimavi kirmizibalikbeachte 2 yaş var ama tersine🤣 ben 89 luyum, eşim 91 li. Lise ve üniversite dönemlerimde 90′lılar çocuk yeaa diyen benim de 91 li birisiyle evlenmem şoku🤪🤣
acimavi kirmizibalikbeachte evet🤣🤣 80 den 90 lara geçince çok küçük geliyorlardı bana🤣 yaş 28 olunca 91 li mi, 95 li mi pek takılacak halim kalmadı🤣
aptallarsizii kirmizibalikbeachte 12 yaş var ilk zamanlar pek önemsenmiyor ama sonradan çok pişman oldum tabi kuşak farkı var asla iyi bişey değil hoş benim kocam hala olgunlaşmamış bi öküz
kirmizibalikbeachte aptallarsizii bazı erkekler 60 yaşına da gelse hala olgunlaşmamış olabiliyor ne yazıkki..
nisagokce kirmizibalikbeachte kaç yaşındasınız peki evlilik süreciniz nasıl oldu özel olmayacaksa merak ettim ☺️🫣
kirmizibalikbeachte acimavi ay evet yaş ilerledikçe nedense doğum yılları önemsiz oluyor 😂 bende 20lerimin başında olsaydım 87li biri çok büyük gelirdi ama tanıştığımızda 27 yaşındaydım ve bu çok normalmiş gibi geldi bi anda 😂
emosss__ Erkeğin 5 yaşa kadar büyük olması lazım diyip eşimden 9 ay büyük olan ben ve bunu duyan çevremin yaşadığı şok 😂