diker kirmizibalikbeachte evettt ama ailem dahil tüm arkadaşlarım da sok mznxnsksms çünkü gören kimse yaşına inanmıyor Mac 5-6 yaş var gibi aramızda
duyguunal kirmizibalikbeachte 6 yaş var eşim 1991 lı ben 1997 liyim bende sizin gibi en fazla 3 yaş olsun aramızda büyük istemem diyordum eşimi buldum 🤣
kbrayksel kirmizibalikbeachte Bizim aramızda 10 ay var. Ama sanki 10 yaş varmış gibi çok olgun içi geçmiş bir kocam var 😂
mervearsln kirmizibalikbeachte benim eşimle aramda 14 yaş var ben 2003 eşim 1989 ilk taniştimizda bende yaşi sıkınti Etmiştim hata ayrıldım yaş farkı çok diye bı kaç gün sonra tekrar konuştuk anlaştık meyerse herşey yaş degilmiş iyiki onunla evlenmişim ☺️herseyim benim
beyzanur63_ Eşimle aramda 8 yaş var o 1994 lü ben 2002liyim baya olgun o herşeye hayır diyor 😂😂 ben gezme delisiyim zorla gezdiriyorum tabi burnumdan getirmiyor değil yine de evlilik güzel bisy 😅
nisagokce kirmizibalikbeachte kaç yaşındasınız peki evlilik süreciniz nasıl oldu özel olmayacaksa merak ettim ☺️🫣
acimavi kirmizibalikbeachte 2 yaş var ama tersine🤣 ben 89 luyum, eşim 91 li. Lise ve üniversite dönemlerimde 90′lılar çocuk yeaa diyen benim de 91 li birisiyle evlenmem şoku🤪🤣
acimavi kirmizibalikbeachte evet🤣🤣 80 den 90 lara geçince çok küçük geliyorlardı bana🤣 yaş 28 olunca 91 li mi, 95 li mi pek takılacak halim kalmadı🤣
aptallarsizii kirmizibalikbeachte 12 yaş var ilk zamanlar pek önemsenmiyor ama sonradan çok pişman oldum tabi kuşak farkı var asla iyi bişey değil hoş benim kocam hala olgunlaşmamış bi öküz
kirmizibalikbeachte aptallarsizii bazı erkekler 60 yaşına da gelse hala olgunlaşmamış olabiliyor ne yazıkki..