ikrakuss afrasena eşimle geceleri dışarı çıkıp kafa dağıtmayı çok özledim sanırım 🥲 birbirimize vakit ayıramaz olduk son zamanlarda 🤦🏻♀️
afrasena ikrakuss Evet ister istemez bölünüyoruz iş güç yemek bebek eş derken önceki kadar ilgilenemiyor insan 🥹
ikrakuss afrasena öyle gerçekten 🤦🏻♀️ ister istemez bu durum ikili ilişkiye de yansıyor ve bu durum baya üzmeye başladı artık beni 🤦🏻♀️
pembemontluleyla afrasena kahvemi yapıp elime örgümü almayı, eşimle bölüm bölüm dizi izlemeyi, bir yere giderken göç eder gibi gitmemeyi, çalışmayı dahi özledim😅
afrasena pembemontluleyla Ya ne güzel 😅 evet çalışmakta zor tabiki fakat topluma sağlıklı bir birey kazandırmak için uğraşmak onu işlemek çok daha zor bence
afrasena ikrakuss Canım hiç üzülme.. bende kendimde farkettim .. tabiki herkesin hayat düzeni farklı ama farkettikten sonra onunla daha çok bişeyler planladım. Bebeği 10 dakikada olsa oyuncaklarla meşgul ediyor uzanıyoruz .. Teması hiç kesme ilgilenemiyor olsanda mesela aniden git öp sarıl .. Adamcağıza meyve tabağı flan bile vermez olmuşum 😅sadece ne yapabilirim diye güm içerisinde vakit yaratmaya çalışıyorum bebekten gerçekten fırsat gelmiyor durmuyor
afrasena sadecoffeee Hiç kaygısız gezmek nasılsın güzeldi .. Müzik konusunda da haklısın artık çıt ses çıkmıyor bebek uyurken uyanıkkende zaten sürekli ilgilenmekten müzikten tat alamıyorum 😅
sadecoffeee afrasena benimki 3.5 yaşında istediğim müziği dinletmiyor 😅 dinlerdense konuşuyor illa bir isteği çıkıyor 😅 canları sağolsunda insan özlüyor işte