balkupununannesi afrasena Evde sessiz sakin 1 gün geçirmeyi özledim. Hiç bir şeyi düşünmeden, yetişmeye çalışmadan…
afrasena myavocado Banyo bile nasıl kıymetlendi .. Gerçekten öyle planlıyız uyusun karnı doysun flan derken sürekli planlayarak bebeğin haline vaktine göre şekil alıyoruz mecburen 🥲
umayy55 afrasena öğlene kadar uyumak çalistigim için yine erken kalkıyordum ama o zaman bile daha çok uyuyabiliyordum 😹
afrasena Veramomm Evet uyku şu an çok tatlı bişey kısa sürse bile .. Ama kim derdi sabahlicaksın bebeğinle diye bir zamanlar 10 da uyurdum 😅
ikrakuss afrasena eşimle geceleri dışarı çıkıp kafa dağıtmayı çok özledim sanırım 🥲 birbirimize vakit ayıramaz olduk son zamanlarda 🤦🏻♀️
afrasena ikrakuss Evet ister istemez bölünüyoruz iş güç yemek bebek eş derken önceki kadar ilgilenemiyor insan 🥹
ikrakuss afrasena öyle gerçekten 🤦🏻♀️ ister istemez bu durum ikili ilişkiye de yansıyor ve bu durum baya üzmeye başladı artık beni 🤦🏻♀️
pembemontluleyla afrasena kahvemi yapıp elime örgümü almayı, eşimle bölüm bölüm dizi izlemeyi, bir yere giderken göç eder gibi gitmemeyi, çalışmayı dahi özledim😅
afrasena pembemontluleyla Ya ne güzel 😅 evet çalışmakta zor tabiki fakat topluma sağlıklı bir birey kazandırmak için uğraşmak onu işlemek çok daha zor bence