sevcih merabalar, hiç moralinizi bozmayın ve hemen mamaya yönlenmeyin bence, benimde sütüm kesilmişti sağımda 10 ml falan çıkıyordu kafayı yiyecektim, doktor ilk fırsatta mamaya başlamayın biraz ısrarcı olun dedi sık sık emzir dedi, sütün çok yağlanmış olabilir o onu doyurabilir dedi eğer bebek huzurluysa ağlamıyorsa sık sık emzirip sütün eski formuna dönmesini sağlayabilirsin, birde sana bir tanıdığın yasin suresi, felak nas ayetelkürsi okusun, sende özellikle emzirirken telefonundan Muhammed suresi 15. Ayeti açıp tekrar tekrar dinle şifa olsun inşallah🙏 bide naçizane bir tavsiye her zaman her konuda ortada olmak iyidir, sütün yetiyo mu dendiğinde idare eder veya çocuk iyi uyuyo mu dendiğinde değişiyo bazen iyi bazen kötü gibi ortada cevaplar verirseniz daha az göze gelirsiniz. Burdan diğer annelere de seslenmek istiyorum ne kadar katı cevaplar vermişsiniz, fikrinizi nazikçe karşınızda emziren bir kişinin olduğunu düşünerek yazın, emziren annelerin üzülmemesinin de ne kadar önemli olduğunu bilelim rica ediyorum 🙏