gurbetcicegi Bebeklerinizi severken kendinizce uydurduğunuz tabirler, tekerlemeler sevgi sözcükleri neler anneler 🌸 mesela benim “cigerim cigerim Urfa ciğerim”😄😄
-metemom gurbetcicegi eti metito sağolsun bir arkadaşım oğluma metito dedi ağzıma takıldı @milletsanakanalizemiolacak
imaddesi gurbetcicegi allı balım güllü dalım🤭😅🥰🌹 o kadar coşuyorum ki bazen çok var uydurduğum en çok bunu seviyorum 🫠
bisenakillisinzaten gurbetcicegi sari pörçükle kara pörçük 🤣biri esmer biri sarı olduğu için Bide keçilerim diyorum hiç durmazlar
Tatlican gurbetcicegi Tosbik kaplumbağam derdim küçükken ,şimdi annesinin cici kuşu, annesinin akıllı kızı.
hasan033 Bıldırcınımm kekliğim aklıma gelen her şeyy ama en çok bunlar oğlum da o kadar çok alıştı ki bazen nee diye bakıyor🤪😁
TulayGeriDon gurbetcicegi AdenKuşum AdenKuşum seni iyi ki doğurmuşum Aşk mısın can misin evlat misin nesin sen asi kız 😍😄😄
nervin26 Torsinomm (turşudan esinlenerek annem uydurdu tüm sülale söylüyor) Bende tosbik,yanak reis dıyorum
LezizeNine gurbetcicegi anasının danası anasının paşası 🤣🤣 bizim Kürtçede bi laf var “kurbana gunite bim” yani taşşaklarına kurban olurum 🤣🤣🤣🤣 ben bunu çok söylüyorum minik prenslerime 😂😂😂