LezizeNine momfanti Allah seni 🤣🤣🤣 ben böyle söyleyince kaynanam çok utanırdı öyle deme ayıp ayıp derdi niye dedim onlar benim oğullarım her bi zerrelerine kurban olurum ben doğurdum çok seviyorum derdim 😂😂😂
TulayGeriDon -metemom uygulamayı silmiş. Geri yükleticem inşallah 🩷 İsteyenler #KanalizeGeriDön hashtag ile yorum bıraksın 💃🏼
mrsheisenberg gurbetcicegi capcupum cumbapım cabildotummm 🤣🤣 böyle çok öpülesi olan coplata coplata öptüğün bi şeye verilen isim gibi düşünün 😘😘😘🤣
ArelinAnnesi8 gurbetcicegi ez kurbane çaweteeeee 😂😂😂😂😂😂😂😂 Daykate kurbaneteee😂😂😂 Çiçeğim🌼 balım Abisi kıskanıyor daha fazla diyemiyorum birşey😂
Ccyyln gurbetcicegi biri tombik panda diğeri bal böceği. Ama ikisi için de en çok annesinin bebeği annesinin çiçeği diye poposuna vura vura seviyorum. Elimde değil hırçın seviyorum 😂
CaganikoFernandez gurbetcicegi Çağaniko Çağaniko bal bal bal tatloki tatloki minnoki minnoki minnoki bebeloki bebeloki beboloki bal bal bal 😂 (keşke ritimli atabilsem buraya ahhahaha) Şişmanlık da dombililik ballı ballı dombililik 😂😂😂 (8.500 kilolu değil ama tombul yanak ve bacakları var 🤤 Analık delirmekmiş meğer 😀
Hasekihurremsultan1 gurbetcicegi totoşunu yediğim diyorum hep ahahahajbs onun dışında aklıma ne gelirse söylüyorum 😂
simitayranseverim gurbetcicegi annesinin bitanesiiiiii bitanesi bitanesi bitanesi diyorum gülücükler havada uçuşuyor 😍