MnkKrtl gurbetcicegi ballı çöreğim, elmalı turtam, annesinin aşkitosu, popişini yediğim, en çokta anan gurban olsun sanaaaa kaşık suratım 😂
aysegull2812 gurbetcicegi fındık bındık, bal kaymak (annemden kaldı) , melodiiiimm aşkuşumm sabit 🎀 sürekli bişeyler uydurduğum da oluyor 😂😂
bianneo gurbetcicegi tosimik tospa tosimik tospa tosur tosur etme Ederim ben ederim ben çünkü ben bir tosbiğimm ☺️ bunu melodili söylüyorum küçük kurbağadan esinlenip sonunu pek uyduramadım ama olsun kızım bayılıyor kocaman gülüyor 😍
minnakkofte gurbetcicegi fındıklı çikolatam ,lokumum, güllücem ballıcam , ballı kaymakım.hepsi de yemek şimdi farkettim 🤣
2boymommy gurbetcicegi Senin agzini burnunu yeriiiimmmm Balli lokmamm Bal yanagimm Cirkin ördegiimm Sari civcivim 🌸❤️
ummukerem Nar tanesi nur tanesi evimizin bir tanesi 👼 Elmas solmaz bu cihanda bulunmaz biricik panzehir evlat 🩵 Rahmetli dedem bizi böyle severdi bende oğluma okuyorum bu tekerlemeleri🥹🌸
saremomm_ gurbetcicegi ağzıma ne gelirse aşk bahçem nurummm aşkımmm ciğerimm papatyammm canımmm Canan’ımm güllüşümmm herşey yakışıyor kızımın yanına 🫠🫠💕💕🌸🌸🧿🧿🥰🥰
umyadn gurbetcicegi çok çok garip ama annecim annemm yada farklı bi şey söyleyince fln diyince ağzının şerbetini yerim diyorum 😂😂😂😂