cicekcimm metemom_ zaten yapıyorsun demiyorum farkındaysan.. Merak etmekte en doğal hakkın bunda da hem fikiriz sadece bizler bir şeyleri öğretmek için ne yaparsak yapalım onların dediği oluyor diyorum. Yine naparsan yap tabii
metemom_ talhamamy boşver aşko sürekli yaralanıp duruyor pek de eğlenceli değil 😂 şaka bir yana emeklemey yardımcı yengeç diye bir oyuncak var bebeklerin ilgisini çekiyor arkasında gezmeye çalışıyorlar bir bak istersen
talhamamy metemom_ yaa duymadım hiç bende direk yürür diye çabalamıyorum yürümeyi çok seviyor ellerinden tutup yürümek isityo sürekli😃
senbibaksana1 metemom_ vala hic hatirlamiyorum suan canim suankinden farkliydi ama fotograftan tanidim bi kac kere konusmustuk seninle farkli postlarda ayni ay hamileligimiz fln diye 😂😂
metemom_ talhamamy ay Metehanda bayılıyor ona belim kopuyor sürekli yürüt diyor yürümeye başlasa herşeyi kaldırırım heralde her yere saldırıyor 😂
Medinem_ metemom_ 6 bucuk aylıkken emekledimi benm kızım 6 bucuk aylık daha desteksiz otramıyl otrruken dusuyo 🤣 maşallah size
metemom_ Medinem_ bizimki de 6 aylıkken oturmaya başladı asko baktı yemekleri dökemiyor gaza geldi bir baktım emekliyor 😂 zamanla seninki de oturur merak etme hâlâ arada düşüyor benimki düşün yani
talhamamy metemom_ hahaha sorma bende zorlanıyorum gerçekten nereye saldıracağını şaşırıyor😂 konuşmaya mı başladı kızzzz
metemom_ senbibaksana1 evet farklıydı asko orda burda o ismi kapmışlar alamadım herkes fotoğraftan tanıyor diye fotoğrafı değiştirmedim bende artık üstü tozlanacak 2023 den beri aynı profil 😂
metemom_ talhamamy yok ellerini kaldırıp ıh ıh diyo 😂 tek öğrendiği kelime baba bıktım artık geçen doktora bile baba dedi
metemom_ talhamamy yarın bir anneler günü hediyesi verse anne dese çok mutlu olurum da nerde o günlerr 🤧hani erkolar anaya düşkündü kandirildim
talhamamy metemom_ hahaha yok valla Buda babacı benımle tek ilişkisi meme oda olmasa çocuk beni aramayacak
metemom_ talhamamy ay bu gün beni ilk kez kıskandı bir mutlu oldum anlatamam kidsten bir arkadaşımla buluştum bebeği kucağıma alınca ağladı galiba o benim kölem noluyor dedi 😂
canmanayvesuyu metemom_ evet öğrenir benimki bi anda öğrendi ve anlayamıyorsun her gün yeni güncelleme geliyor 😂