metemom_ Bebeğim 8 buçuk aylık 2 aydır emekliyor otururken emeklemeye başlıyor ama sıkılınca geri oturamıyor nasıl öğretebilirim veya zamanla kendisi öğrenir mi
mamalika metemom_ henüz bunu tecrübe etmedim ama bebeğimin gelişimiyle ilgili bir yerden sonra zamanı gelince kendiliğinden öğreniyor diye düşünmeye başladım. Onlar yolunu bulur 😊 tabi yöntemi varsa destekleyenlere de saygı duyarım
momas metemom_ aşko 8 ay 25 günlük oğluşum 2 gündür emeklemeyi öğrendi ve daha dün geri oturmayı öğrendi. Kendi öğreniyor yani kendini de yırtsan kendi yapcak😂 aynen benimkide ağlıyordu ama olayı çözdü ağlaması durdu lcnamska
metemom_ mamalika tabiki öyle emeklemeye veya emeklemeye başlamayı ben öğretmedim ama çok ağlıyor ya yerde kalınca görmen lazım içli içli ağlamaya başlıyor 😂
metemom_ momas seninki çabuk öğrenmiş ya kendini atıp emeklemeye başlıyor ama yorulunca bağırmaya başlıyor cami önüne terk etmişim gibi ağlıyor iki aydır öğrenemedi😂
momas metemom_ ama mesela 1 aydır dediğin gibi emekleme pozisyonuna gelip göbek üstü düşüp ağlıyordu. Şimdi olayı anladı ve artık ağlamıyor 😂😂 aynı dediğini yaşadım yani çok pis ağlıyordu
momas metemom_ banahha aynısını diyorum sen kendin dönüyosun sonra düşüyosun dönme o zaman diyorum😂😂😂
papatyam-34 metemom_ Kendi kendine öğreniyor benim kızım önce sürünmeye başladı sonra emeklemeyi çözdü bir kaç gün emeklerken oturma çabaları yaptı sonra baktım oturmaya başladı 😂 Deneye deneye öğreniyorlar 🤭
metemom_ papatyam-34 ay keşke taktiği olsa 2 aydır beceremedi bir atıyor kendini emekliyor ama işi bitince kolları yana atıp bağırmaya başlıyor 😂
papatyam-34 metemom_ Evet olsa güzel olur 😂 Benim kızda yürümeyi çözmeye çalışıyor galiba tutunup kalkıyor elini bırakıyor pat düşüyor sonra başlıyor ağlamaya 😂
metemom_ talhamamy boşver aşko sürekli yaralanıp duruyor pek de eğlenceli değil 😂 şaka bir yana emeklemey yardımcı yengeç diye bir oyuncak var bebeklerin ilgisini çekiyor arkasında gezmeye çalışıyorlar bir bak istersen
cicekcimm metemom_ kendi haline bırak derim. Af edersin bir şeyi öğretmek için kendini de yırtsan yine onların dedikleri oluyor. Zamanla çözer bebeğin