canmanayvesuyu metemom_ 😂😂 bebişler ilginçler ya mesela sıralamıyorken elimi tutmak gitmek istiyordu sürekli bi gün kalktık beşiği tavaf ediyor 😂
2124 metemom_ Kendisi deneyerek öğrencek ama yınede siz gösterın nasıl oturulcağını belkı anımsar deneme yanılma yaparak öğrenıyolar
metemom_ talhamamy ay bu gün beni ilk kez kıskandı bir mutlu oldum anlatamam kidsten bir arkadaşımla buluştum bebeği kucağıma alınca ağladı galiba o benim kölem noluyor dedi 😂
talhamamy metemom_ galiba o benim kölem noluyor dedi 😂 Ahahahah ya kahkaha attım😂 çok fena bunlar her şeyinde farkındalar artık uyuduktan sonra farklı hisler uyanıyor bende🥲
2124 metemom_ Aynen emeklemyı nasıl öğrendyse onu da zamanla öğrenck herşeyi hemen yapsın diye beklememek lazım o kadara gelsyse cok şükür yapablıyo beklyın cok ta takmamak lazım herşey olur zamanla
gger metemom_ kendi kendine birden oturuveriyor hiç merak etmeyin. Kızım 9 aylıktı emeklerken birden döndü oturdu :)
denizalismom metemom_ kendi kendine öğreniyorlar canım . Oğlum 11 aylıkken emekledi biz yürümesini bekliyorduk 😂
denizalismom metemom_ kendi kendine öğreniyorlar canım . Oğlum 11 aylıkken emekledi biz yürümesini bekliyorduk 😂
karpuz_ metemom_ bende yürüsün otursun diye yolunu gözledim aylarca ama kendi istemediği sürece asla yapmadı 🥲