kcivelek mhtpdrmz işaretlediğiniz yeni evlenenlerin kredi çekebilmesi için gereken şartlar anneler için herhangi bir şart yok
ftmylm mhtpdrmz işaretlenen yerin doğum parası ile alakası yok gibi o daha çok evlenen çiftler için şartlar gibi
Orenda_ asilburcu Başvurdum ama sisteme girilmiyor sorun var diyo ne kadar verecekler ya bilgisi olan var mı
bittercikolata__ Dilaradeniz SS atma şansınız varmı rica etsem. Ben başvurduğum yere giriyorum ama çıkmıyor öyle bisey
gulcem53 mhtpdrmz tek seferlik değil diye biliyorum 60 ay yatacaktı Tek seferse saçmalamışlar 60 ay yatacak diye açıklanmıştı haberlerde
2prensannes2 Arkadaş evlilik kredisini neden atmış anlamdım ne alaka konuyla… Yaş sınırı doğum yardımımda da mı varmış yani Bnmde 2.cocuk şubat doğumlu kızlar???
arife86 Benim 4. Çocuğum hepsini baştan başa yazmıştım reddedildi diye yazı geldi 144 aradım 2025 de doğan çocuğunuzu yazacaksınız tek ötekileri sistem görünüyor diye cevap verdi
Dilaradeniz arife86 bende hepsini girdim benim devam ediyor valla ne yaptıkları belli değil kafalarına göre yapıyorlar