cloudsea Zln2152 Ahhh iki çocuk daha zor tabii,Alalh kolaylık versin🙏Aslında bebeklerin uyuma sorunları bu kadar olmasa çok daha keyifli gecirebilirdik bu süreci.Yine de sağlıklı oldukları için bin şükür
Zln2152 cloudsea amin canım evet çok zor maalesef. Dediğiniz gibi uyku problemleri olmasa zor değil de uyumayınca bizde yorulup tükeniyoruz
ece94 cloudsea akşam 7de başlıyor depresif hallerim. Hayattan soğuyorum adeta. Kızımı uyutma çilem. Ağlaması. Uyumaması. Off😢
trkmn06 cloudsea son bir aydır çok yoğun yaşıyorum bu duygu karmaşasını oğlumu uyutup eşimi bile görmeden bende uyuyorum gece maraton için enerji toplamaya çalışıyorum Bakımsızlıktan bir hal oldum artık 😬😖
Zln2152 2cocukannesi__ uyku ile arası hiç yok sabaha kadar sürekli uyanıyor. Görümcem var oda sabah işe gidiyor akşam 9.30 eve geliyor
rabbenahepbana cloudsea baş edemiyorum maalesef sabah olunca bir an önce gece olsun istiyorum akşam olsun hiç istemiyorum çünkü beş gibi ağlamaya başlayıp anca 12 de falan susup uykuya geçiyor o yüzden gece olsun istiyorum bir an önce
2cocukannesi__ Zln2152 daha da çok kalkıyor sabaha kadar 🤦♀️ Ne yapıyorsunuz peki bende gidip gelmekten uykusuz kaldığım için yanıma aldım
mhtpbyzgl53 cloudsea akşamalrı zar zor uyutuyorum dişlerini fırçalatamıyoeum yatıramıyorum sabahları yüzünü yıkatamıyorum oy oyy daha neler yataga giriyoeum acaba uyanacakmı acaba ses ondan mı geldi die die uyku uyuyamıyorm
Zln2152 2cocukannesi__ pes etmiyorum ağlasa da gidiyorum mecburen öyle böyle odasında uyumaya alışır belki bazen yanında bile uyuyakalıyorum 🤦♀️