Oblomov_ cansu154 mustela benım kızımın sacını konak yaptı. Sadece bır kere yıkadım. Sıveno kullanıyorum onda da . Deterjan da sıveno.
cansu154 Oblomov_ pureseed de benim bebeğin saçıni konak yapti mustela konak şampuanı çok iyi geldi Benimde bebeğin detarjanı siveno başka marka kullanmıyorum en iyisi o güneş kremine de bebeğim cildinden ötürü tedirginim reaksiyon olur mu diye
Mariamercedes cansu154 geçen sene ecowell kullandım ben ama yayılması çok zor Şimdi prema sundari linkine baktım Siveno , incia , beeo , eco , minoris , weleda Gibi markalar var
Oblomov_ Mariamercedes bende bunun kremı var alkol var dıye kullanmadım. Butun urunlerunde var dıye duydum sonra.
balkizlar cansu154 ben geçen yıl incia kullandım biraz beyaz iz kalıyor ama ben ve kızım da aşırı beyaz ve hassasız biz de bir sıkıntı olmadı ..ondan önceki yıl da soltis kullandım o incia dan daha hafifti.. bu yıl için minela care aldım daha kullanmadım
cansu154 balkizlar minela care bende duydum emin olamıyorum herkes bangir bangır reklamını yapıyor instagramda tedirgin oldum açıkçası
Mariamercedes Oblomov_ her şey olabilir doğrudur ya sivenonun güneş kremini mi kullanıyorsunuz yoksa losyonunu mu
kahvepres cansu154 tabiki canım şuan bırak kremleri yediğimiz şeyler bile hep katkılı zehir ama bir tık iyisi diye alıyoruz bizde hic yanık alerji olmadı diğerleri hep yaptı ama bu yapmadı canım hic biride temiz icerikli değil ama mecbur kulanıyoruz
Oblomov_ Mariamercedes krem aldım. Bmde bayagı katkısız olsum dıye ugrasıyorum elımden geldıgınce. Islak mendıl deterjan sampuan vs . Insallah ıyi yapıyorumdur😍
Mariamercedes Oblomov_ Tabi ki iyi yapıyosun böyle şeyler kısa vadede zararı belli etmez ama ilerde çıkar Kremi ben de aliyim öyleyse teşekkür ederim
cansu154 balkizlar Ama her ürünü alıp kullanma şansımız yok burada bu şekilde fikir edinmeye çalışıyorum Ama aldım zaten Siveno da karar kılıp aldım Sağolun